i dalje je u domovini

OGLASIO SE PO PRVI PUT NAKON RASKOLA U KRALJEVSKOJ PORODICI: Princ Hari imao je posebnu i važnu poruku za OVE ljude

0

Princ Hari se javno oglasio po prvi put nakon što se sa suprugom Megan povukao sa kraljevskih dužnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari oglasio se jednim video-snimkom na službenom Instagram nalogu koji deli sa suprugom Megan Markl. Ovaj par je iznenadio čitav svet kada objavili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti. Dok se Megan nalazi u Kanadi sa Arčijem, Hari je u svojoj domovini.

 

Oni su jasno i glasni odstupili kao članovi kraljevske porodice koja izvršava kraljevske dužnosti i istakli da nameravaju da postanu finansijski nezavisni, ali da će nastaviti da pružaju podršku kraljici Elizabeti.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Međutim, Hari se od tada nije javno oglašavao - sve do ovog  trenutka. Ipak, ne radi se u o njemu, već o šestim Invictus igrama, koje će se održati 2022. godine u Dizeldorfu.

 

U pitanju je sportski događaj koji je osnovao upravo on, a radi se o takmičenju bolesnih ili ranjenih pripadnika oružanih snaga i ratnih veterana u nizu različitih sportova.

 

"Nadam se da su svi u Nemačkoj spremni za ono što će biti neverovatna nedelja sporta! Ne sumnjam da će nemačka javnost odmah stati iza ovih Igara i da svaki takmičar može očekivati srdačnu dobrodošlicu i sjajnu atmosferu", rekao je Hari, koji ćeš nekoliko dana ostati u domovini, a potom se vraća za Kanadu.

 

 

makonda-tracker