ne brani svoje najmilije po svaku cenu

NA SAMOM KRAJU ĆE BITI — NEMILOSRDNA! Isplivala poslednja želja kraljice Elizabete i Britanci su u šoku

2

Engleska kraljica navodno planira da bude okrutna, ali pravična prema svojim najbližima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako se godinama spekuliše o zdravstvenom stanju Elizabete II, ona je nedavno proslavila 94. rođendan i izgleda odlično, a paparaci je često viđaju kako vozi i jaše.


Magazin Globe sada, međutim, piše da kraljica nije izvarednog zdravstvenog stanja, a sada je otkrivena i njena navodna poslednja želja.

 

Kako je otkrio izvor blizak Bakingemskoj palati, kraljica je teško podnela skandal u koji je prošle godine bio upleten njen sin princ Endru (60). Naime, bogataš Džefri Epstajn, koji je osuđen kao seksualni predator i pedofil, bio je prijatelj kraljičinog sina i navodno je i sam princ posećivao sporne zabave u organizaciji pokojnog Epstajna. Kako tvrdi Globe, došao je trenutak da princ Endru i plati svoju upletenost u aferu koja je obeležila prošlu godinu.

 

foto: Profimedia

Sam Endru odrekao se svojih kraljevskih beneficija i dužnosti, baš kao i princ Hari i Megan Markl, ali njegovoj majci to nije dovoljno. Zbog toga je njena želja da za života oduzme sinu i titulu jer se porodica zbog njega suočila s lošim publicitetom.


Endru je izgubio reputaciju, kraljevski posao, platu, uskoro će i titulu. Ne može da izbegne da se suoči sa zakonom. Dobiće šta je zaslužio — tvrdi izvor.
 

 

makonda-tracker