šuška se

SNAHA POPILA KOJU KAPLJICU VIŠE I NASRNULA NA KRALJICU?! Ovo je sve što se zna o skandalu koji je zapanjio svet

4

Kako su pisali britanski mediji, jedna od najmanje popularnih članica kraljevske porodice prešla je granicu — i to kako!

foto: Shutterstock, Shutterstock
foto: Shutterstock, Shutterstock

U septembru prošle godine, list Globe preneo je šokantnu priču o tome kako je vojvotkinja od Kornvola Kamila Parker i supruga princa Čarlsa na jednom okupljanju britanske kraljevske porodice popila previše i napravila skandal do sad neviđen čak ni u ovoj porodici koja nije poznata po savršenim odnosima.

 

Ona je, navodno, pod dejstvom alkohola polila kraljicu Elizabetu II čašom crnog vina i pokidala joj bisernu ogrlicu s vrata-. Kako je tvrdio ovaj list, njih dve su najpre ušle u raspravu da bi Kamila potom izgubila kontrolu.

 


Skočila je, besno otišla na kraj prostorije gde je sedelo Njeno Visočanstvo i prosula joj vino pravo u lice — tvrdi neimenovani izvor Globe-a. — Kamila ju je ščepala za vrat i pokidala neprocenjivu bisernu ogrlicu koja je nekad pripadala kraljici Viktoriji.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Navodno je kraljičin sin princ Endru "skinuo" Kamilu s Elizabete, a u nastavku se tvrdi kako je Parkerova potom bila u nekoj vrsti kućnog pritvora kako bi bili sigurni da se incident neće ponoviti.


Kako je potom preneo IBTimes, Globe nije priložio nijedan dokaz za ove tvrdnje, a u verodostojnost priče je posebno teško poverovati jer list piše da je Elizabeti u ovom okršaju povređeno oko, dok se u opisu navodnog Kamilinog napada uopšte ne pominje da je ona fizički povredila svekrvu. Treba napomenuti i da se u članku navodi da je Kamila bila zatvorena u Bakingemskoj palati kako se incident ne bi ponovio iako je dobro poznato da princ Čarls i ona ne žive u ovom zdanju već u Klarens hausu.


Mediji su, međutim, iz nekog razloga ovih dana počeli ponovo da podsećaju na ovu priču, a jedino za šta pouzdano znamo da je istina jeste to da kraljica i njena snaha zaista nemaju preterano blizak odnos. Bakingemska palata do danas se nije oglasila povodom ovih navoda.

 

 

makonda-tracker