dopada li se vama?

STARA JE 58 GODINA I NOŠENA U POSEBNOJ PRILICI: Princeza Beatris se udala u haljini kraljice Elizabete — uz sitne izmene

0

U medijima su se pojavili prvi detalji i fotografije s tajnog venčanja održanog u zamku Vindzor.

foto: Benjamin Wheeler, Profimedia
foto: Benjamin Wheeler, Profimedia

Ćerka kontroverznog princa Endrua i unuka britanske kraljice Elizabete II princeza Beatris od Jorka zaklela se u petak na večnu ljubav Italijanu Edoardu Mapeliju Moci, u maloj kapeli u Vindzoru kojoj su prisustvovali samo njihovi najbliži.


Iako se pretpostavlja da je moralo biti još zvanica, u medijima su se do sad pojavile samo fotografije srećnog para u društvu kraljice Elizabete i princa Filipa, mladinih bake i deke, a navodno je poznato da je Beatris njen otac princ Endru otpratio do oltara.

 

1 / 5 Foto: Benjamin Wheeler, Profimedia


Kako pišu britanski portali, jedna od najpopularnijih članica kraljevske porodice odabrala je umesto neke skupocene venčanice vintidž haljinu koju je njena baka kraljica Elizabeta II nosila 1962. godine na premijeri filma Lorens od Arabije održanoj u Londonu.

 

foto: Profimedia

U pitanju je model s potpisom Normana Hartnela, a kraljica se u njoj pojavila još jednom — 1966. godina, kada se obraćala Parlamentu. Princeza Beatris dodala je haljini puf-rukave i dijamante kojima je ukrašen njen gornji deo, što je bio posao Anđele Keli i Stjuarta Parvina.

 

 

makonda-tracker