posvećeni su jedni drugima

TO JOJ KVARI IDILU: Danijela Buzurović s porodicom uživa u samoizolaciji, ali jedna stvar joj veoma teško pada

0

Popularna voditeljka tokom epidemije dane provodi sa suprugom Stefanom i decom Nestorom i Klarom i uživa u svakom trenutku

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Poznato TV lice koje svakodnevno ulepšava dan gledaocima emisije Ekskluziv Danijela Buzurović trudi se da kroz ovu vanrednu situaciju prođe što bezbolnije uz supruga, glumca Stefana Buzurovića, i decu Nestora i Klaru. Ipak, svesna je da ne može sve da bude uobičajeno, pa ne skriva ko joj naviše nedostaje.

 

- Najteže mi pada to što ne viđam svoju mamu. Tačnije, vidim je samo na minut na vratima kada joj predam namirnice koje joj donosim. Samo želim da sve ovo prođe, da je čvrsto zagrlim i da pijemo kafu satima. Beskrajno mi nedostaje - iskrena je Danijela, kojoj je ova situacija, s druge strane, donela još jednu promenu.

 

- Ovo vanredno stanje dovelo je do toga da moj muž Stefan ne radi. To se desilo nakon perioda u kojem je toliko radio da smo ga jedva viđali, tako da je njegov iznenadni ostanak kod kuće nešto što nas je sve obradovalo. Sada imamo sve vreme ovog sveta da se igramo sa decom, da zajedno kuvamo, sređujemo kuću, čitamo priče, gledamo filmove. Inače, mi smo domaćinska kuća i znamo da kuvamo i Stefan i ja. Ništa novo nismo sad naučili, samo više koristimo ono što znamo u kuhinji - otkriva lepa voditeljka i dodaje da, iako su češće zajedno, nijednu novu osobinu svog supruga nije otkrila.


- Iskreno, ništa novo kod Stefana nisam otkrila. Ja o njemu sve znam i, sve što znam, i volim - s osmehom dodaje gospođa Buzurović, koja se zajedno sa suprugom trudi da svojim mališanima svakodnevicu učini što interesantnijom.

 

foto: Nemanja Nikolić

- Rekla bih da je kod nas u kući sve isto kao i uvek. Samo smo sada srećni što imamo dovoljno vremena za sve i što ne moramo nigde da žurimo. To što nam se dešava dok se igramo neprepričivi su događaji, ali mogu da kažem kako imamo naše izmišljene igre. Ludo se zabavljamo - ističe ona.

 

Danijela radnim danima odlazi na posao, a iako kao novinar ima dozvolu za kretanje i tokom policijskog časa, ne koristi je.

 

- „Ekskluziv“ je emisija koja ide svakog radnog dana. Spremamo je nešto drugačije, ali je odlazak na posao neophodan. Ipak, svoje radne obaveze otkad je vanredno stanje završavam nešto pre pet po podne, tako da zasad nisam imala potrebu da koristim dozvolu. Videla sam neke snimke i našeg pustog grada i gradova u Italiji. Gledala sam Bočelijev koncert u kojem su prikazivali gradove širom Italije u 19 sati. Lepo i tužno u isto vreme. Te slike mira bude nemir - opisuje Danijela i otkriva kakav plan imaju Buzurovići kad sve ovo prođe. - Da se naspavamo (smeh). Uradićemo nešto „obično“, otići ćemo u pozorište, u bioskop, na ručak - zaključuje Danijela.

 

 

***

Ukoliko ste propustili, pročitajte uputstvo za pravilno pranje ruku, da li je bolje koristiti tečni ili čvrsti sapun, koja su pravila nošenja zaštitne maske, zašto je važno da što pre prestanete da pušite i kako dezinfikovati mobilni telefon.

 

Važno je da znate i kako ojačati imuni sistem, može li rakija zaista da pomogne u prevenciji, kako sami uništavamo svoj imunitet i kako razlikovati alergiju od simptoma virusa korona.

 

#OstaniKodKuće

 

 

makonda-tracker