ne slažu se svi s njima

PRELEPO JUTRO U DOMU BUZUROVIĆA: Stefan podelio fotografiju i izazvao polemiku na Instagramu, ali NIJE ostao dužan (FOTO)

2

Popularni glumac i voditelj ovome se nije nadao kad je objavio fotografiju.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić


Zvezda serije Istine i laži i voditelj emisije TV čorba Stefan Buzurović godinama je u srećnom braku s urednicom i voditeljkom emisije Ekskluziv Danijelom Buzurović, s kojom ima dvoje dece: ćerkicu Klaru i sina Nestora.


Par važi za jedan od najskladnijih na našoj javnoj sceni, a Stefan nikada nije krio da je potpuno i beskrajno očaran svojom dragom i njihovom srećnom porodicom. Ništa mu ne pada teško kada je njihov porodični život u pitanju, pa je tako jutros baš on bio zadužen za doručak.

 

 

Glumac je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju obroka koji je pripremao za svoje najmilije. U pitanju su prženice, jedno od omiljenih jela u domaćoj kuhinji


Dobro vam jutro uz cvrkut bajatog hleba — napisao je ovaj vredni tata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ????????? ???????? (@mr.buzzzz) on


Ono što je usledio sigurno nije očekivao: njegovi pratioci davali su mu savete kako bi i uz šta trebalo jesti prženice, a nemali broj njih mu je sugerisao da je sipao previše ulja i da postoje zdraviji načini za pripremu obroka. Stefan se ubrzo oglasio simpatičnim odgovorom.


Hvala svima na savetima i brizi za naše zdravlje, ali vas molim da nas ostavite da pržimo u koliko god ulja želimo i da jedemo masno za doručak, Bože sačuvaj, ako nam se jede... Pozdrav od sitih Buzurovića — zaključio je glumac.

 

 

makonda-tracker