njena strana priče

"OVAJ DOGAĐAJ JE VEOMA STRESAN ZA MENE": Oglasila se Danijela Buzurović nakon saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao i Adam Đogani!

0

Bračni par se iza ponoći našao na ulicama Zemuna

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Voditeljka Danijela Buzurović prvi put se oglasila posle saobraćajne nesreće koja se desila pola sata posle ponoći u Zemunu, kada je na nju kolima naleteo Adam Đogani, rijaliti učesnik i brat Lune Đogani.

 

Voditeljka je rekla da je cela situacija veoma stresna za nju i da ne želi da komentariše izjave Adama Đoganija koji je, više nego samouvereno rekao medijima, da je vozač kojeg je udario otpozadi bio pijan.

 

foto: Kurir

"Istina je da se juče oko 30 minuta posle ponoći dogodila saobraćajna nesreća u kojoj sam u svojstvu vozača zadobila lakše telesne povrede. Sa mnom je u kolima na suvozačevom sedištu bio moj suprug Stefan Buzurović koji nije povređen. Na lice mesta su veoma brzo dosli policija i služba hitne pomoći koja nas je prevezla na VMA, gde smo pregledani. Više nego neprijatno mi je da komentarišem izjave vozača drugog automobila jer će sve detalje ove nesreće utvrditi nadležni organi. Ono što ja mogu da kažem jeste da sam roditelj i savestan vozač, koji poštuje sve propise i nikada se ne igra svojim ili tuđim životom. Ovaj događaj je bio veoma stresan za mene", rekla je voditeljka.

 

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Đogani je automobilom marke "folksvagen" udario u automobil marke "opel" kojim je upravljala voditeljka. Đogani i Buzurović zadobili su lakše telesne povrede. Učesnici saobraćajke su pregledani na VMA, a Adamu je stavljena kragna za vrat, koju bi trebalo da nosi dve-tri nedelje, a povredio je i šaku. U sudaru je lakše povređen i Z.G. putnik koji je bio sa Đoganijem u automobilu.

 

 

 

 

makonda-tracker