predivno

TATINA SLIKA I PRILIKA! Nikola Kojo zapevao sa ćerkom i sve oduševio porukom optimizma, ali i JOŠ NEČIM (VIDEO)

10

Čuveni glumac i njegova najstarija ćerka Ana vreme u samoizolaciji provode uz muziku, pa su delić atmosfere koja vlada u njihovom domu podelili i s Nikolinim pratiocima na Instagramu

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Jedan od najistaknutijih glumaca na prostoru Balkana Nikola Kojo živi s povučenim i porodičnim životom, a njegovu svakodnevicu lepšom i veselijom čine njegove dame: supruga Aleksandra i njihove tri ćerke — Ana i dve bliznakinje čija imena nisu poznata javnosti.


U trenutku kad njegove kolege objavljuju kako govore poeziju i čitaju priče kako bi nas razveselili i pomogli nam da se lakše nosimo s teškom situacijom u kojoj su se našli i naša zemlja i svet zbog pandemije virusa korona, Nikola Kojo je na umu imao nešto drugo.

 

On je, naime, uz pomoć svoje ćerke, izveo pesmu "Lepa Janja", a pre toga pozdravio pratioce rečima:


Dobar dan, moje ime je Nikola Kojo, ja sam glumac. Ovo je moja ćerka Ana, najstarija ćerka, moja prva ljubav. Ona će biti muzičar ako bude vredno učila i radila — otkrio nam je Kojo.


Mi vam nećemo recitovati dečiju pesmicu, mi ćemo vam otpevati jednu tužnu ljubavnu pesmu, ali nećemo otpevati tužan kraj zato što su tako teška vremena i zato što verujemo da će se sve ovo završiti dobro i da ćemo svi biti zdravi i srećni — rekao je glumac držeći gitaru i zapevao sa svojom ćerkom.

 

Njegovi pratioci oduševljeni su talentom Nikoline mezimice, a među onima koji su iskoristili priliku da udele kompliment porodici Kojo je pevač i njegov imenjak NIkola Rokvić, koji je napisao:

 

Ulepšali ste mi veče! Divno, ćera peva kao anđeo!


Uživajte!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nikola kojo (@nikola_kojo_pravi) on

 

Ukoliko ste propustili, pročitajte uputstvo za pravilno pranje ruku, da li je bolje koristiti tečni ili čvrsti sapun, koja su pravila nošenja zaštitne maske, zašto je važno da što pre prestanete da pušite, kako dezinfikovati mobilni telefon, kako ojačati imuni sistem, kao i može li rakija zaista da pomogne u prevenciji.

 

 

makonda-tracker