video

DELIĆ NJIHOVE IDILE PODELIO JE I S NAMA: Vojin Ćetković učiniće da vam porodična samoizolacija bude zabavnija

1

Čuveni glumac je na nesvakidašnji način pružio podršku svima koji su se samoizolovali u svojim kućama kako bi sprečili širenje virusa korona

foto: Instagram
foto: Instagram


Jedan od najtalentovanijih i najcenjenijih srpskih glumaca dane provodi u samoizolaciji, kao i veliki broj ljudi širom planete, kako bismo svi zajedno pomogli da se "ispravi kriva", odnoso da broj zaraženih virusom korona ne nastavi da raste ovim tempom.

 

 

Pre nekoliko dana, mediji su otkrili da on, njegova supruga i koleginica Sloboda Mićalović i njihove ćerke Vera i Mila trenutno borave u svojoj vikendici u Čortanovcima, gde na svežem vazduhu i okruženi prirodom uživaju u trenucima koje provode zajedno.

 

Poznati glumac rešio je da delić njihove idile i pozitivne atmosfere podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, pa je snimio interesantne snimke, i to namenjene najmlađima.


Vojin je najpre objavio kako govori reči pesme Jovana Jovanovića Zmaja "Malo mače", a potom i pesmu "Mali filozof", uz poruku u opisu jednog od videa – "Ostani kod kuće".


Uživajte!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) on

 

 

makonda-tracker