presrećna zbog prinove

PRVA TRI MESECA MI JE BILO MNOGO TEŠKO: Nataša Vukoje porodiće se u avgustu, a evo kako podnosi trudnoću

0

 

Bivša košarkašica i manekenka Nataša Vukoje, koja sada živi na Majorki, objavila je prošle nedelje srećnu vest da sa suprugom Horheom Mendezom čeka bebu, a sada je otkrila i kako podnosi trudnoću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Vukoje (@vukojenatasa) on

Iako se u Španiju doselila pre manje od dve godine, a pre toga je zbog veze sa Horheom često putovala iz Beograda na Palma de Majorku, Nataša se brzo privikla na novu sredinu, kao i njena naslednica.

 

- Đurđa sada ima osam godina i odlično se uklopila, novu sredinu je prihvatila fantastično. Već sada perfektno govori španski i katalonski jezik. Uživa u školi i divnom društvu koje je stekla - ističe Nataša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Vukoje (@vukojenatasa) on

Posle ličnog poraza koji je doživela zbog neuspešnog prvog braka, Nataša Vukoje je promenila životne navike i suočila se sa rekonektivnim isceljenjem i kundalini jogom koji su joj je tada doneli spas. Od tada je rešila da znanje prenosi i na druge. Drugo stanje je ne ometa u tome i predano obavlja svoj posao i u trudničkim danima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Vukoje (@vukojenatasa) on

- Moj posao se zasniva na onlajn radu i mogu da ga obavljam sa svake destinacije nesmetano. Posebnu energiju mi daju ti brojni časovi kundalini joge koje držim preko interneta. Paralelno sa tim se svakodnevno srećem sa velikim brojem ljudi sa kojima prolazim kroz procese rekonektivnog isceljenja. Njihov uspeh je moja satisfakcija da radim pravu stvar za njih i za sebe - zaključila je Nataša.

 

 

makonda-tracker