Nataša Vukoje i Aleksandar Jugović: Naša bajkovita svadba

1
Manekenka Nataša Vukoje i funkcioner SPO-a Aleksandar Jugović, osmog avgusta krunisali su svoju ljubav crkvenim i građanskim brakom, tokom kojeg priželjkuju da imaju i veliku porodicu
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Bivša košarkašica i manekenka Nataša Vukoje i funkcioner Srpskog pokreta obnove Aleksandar Jugović, svoju iskrenu ljubav krunisali su osmog avgusta brakom kada su izgovorili sudbonosno da, najpre u crkvi Svetog arhangela Gavrila u beogradskom naselju Dedinje, da bi potom u poznatom prestoničkom restoranu Kovač sklopili i građanski brak. Dvadesetpetogodišnja crnka i njen osam godina stariji izabranik za najlepši dan u životu pripremali su se dva meseca, tako da su imali dovoljno vremena da isplaniraju sve do najsitnijih detalja, zbog čega su se tokom svečanog čina osećali kao princ i princeza iz bajki Braće Grim.

- Saša me je zaprosio osmog marta ovo godine nakon šest meseci zabavljanja, a pre nešto više od dva meseca počeli smo da živimo zajedno i od tog trenutka krenule su pripreme za venčanje. Veoma sam srećna što smo imali sasvim dovoljno vremena da sve organizujemo na pravi način pa smo se na dan venčanja jako lepo osećali – objašnjava Nataša, a njen suprug se nadovezuje:

- Kao idealno mesto za svadbeno veselje izabrali smo restoran Kovač na Voždovcu jer je njegov ambijent poput stare srpske kafane, što oboje volimo. Za dobru atmosferu i muzički programa bio je zadužen naš dugogodišnji prijatelj, pevač Željko Šašić – prepričava Aleksandar.

Zahvaljujući odličnoj organizaciji venčanja, bivša manekenka i direktor SPO-a uspeli su ono što mladencima uglavnom ne polazi za rukom – da se lepo provedu na svadbi.

- Dok smo se spremali za najsvečaniji trenutak u našim životima, svi su nam govorili da se tog dana nećemo lepo provesti. Međutim, desilo se potpuno suprotno i oboje smo se fantastično zabavljali – kaže Aleksandar, dok Nataša ističe da se na sopstvenoj svadbi provela bolje nego ikada ranije.

- To je bila najbolja zabava na kojoj sam do sada bila. Sve je proteklo baš kako smo i želeli, a najbitnije nam je to što su svi gosti bili veseli i zajedno s nama dobro se provodili. Još kao devojčica, baš ovako sam zamišljala svoju svadbu.       

Mladenci prilikom izbora garderobe nisu tražili pomoć modnih stručnjaka pa je uspešni političar nosio klasično teget odelo koje je iskombinovao sa belom košuljom i narandžastom kravatom, dok se Nataša odlučila za belu venčanicu sa velikim šlepom i ukrašenu cirkonima.

- Prelistala sam nekoliko kataloga, ali kada sam videla svoju venčanicu, znala sam da je to pravi izbor. Zbog toga sam odmah otišla da je probam i ispostavilo se da mi lepo stoji – seća se Nataša, dok njen dragi ističe kako zbog poslovnih obaveza ovog leta neće moći da odu na medeni mesec.

- Sledeće zajedničko putovanje biće ujedno i naš medeni mesec. Još ne znamo kada će se to desiti i gde ćemo ići, što uostalom nije ni bitno, važno je da budemo zajedno – kaže Jugović koji sa svojom dragom planira veliku porodicu.

- Oboje želimo da imamo veliku porodicu i ona će doći iz naše ljubavi – zaključuje Nataša.

Ivana Nikolić

makonda-tracker