presrećna zbog prinove

PRVA TRI MESECA MI JE BILO MNOGO TEŠKO: Nataša Vukoje porodiće se u avgustu, a evo kako podnosi trudnoću

0

 

Bivša košarkašica i manekenka Nataša Vukoje, koja sada živi na Majorki, objavila je prošle nedelje srećnu vest da sa suprugom Horheom Mendezom čeka bebu, a sada je otkrila i kako podnosi trudnoću.

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Lepotica koja je osvajala terene sportskim umećem, a gledaoce i širokim osmehom i nesvakidašnjom lepotom, kaže da je uspela da život čvrsto drži u svojim rukama uprkos tome što je otišla daleko od svojih najmilijih, kao i da joj ova druga trudnoća donosi neverovatnu radost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Vukoje (@vukojenatasa) on

- Kako drugačije nego ponosno i srećno da se osećam kad sa čovekom svog života čekam bebu, odnosno kad će ljubav čoveka i žene koji su se zavoleli na prvi pogled dobiti najlepšu moguću krnu ljubavi. Čini mi se čak da je Horhe uzbuđeniji od mene. Sad sam u četvrtom mesecu trudnoće pa je dosta bolja situacija nego u prva tri meseca kad mi je bilo mnogo teško. Imala sam velike mučnine, jedva sam ustajala iz kreveta. Međutim, sve to pada u vodu pred osećanjem da će naša porodica uskoro dobiti još jednog člana. Termin porođaja je 28. avgusta - otkriva Nataša za Blic.

 

Budući da ona i njen suprug Horhe, sportski menadžer, već imaju brakove iza sebe i da Nataša sa političarem Aleksandrom Jugovićem ima ćerku Đurđu, a Horhe sa prvom ženom dvojicu sinova, skoro svejedno im je kog pola će biti njihovo zajedničko prvo dete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Vukoje (@vukojenatasa) on

- Jesmo nestrpljivi da saznamo da li ćemo dobiti dečaka ili devojčicu, ali to nam nije mnogo bitno budući da u porodici imamo već oba pola. Muž ima dva dečaka iz prvog braka, a ja moju Đurđu - iskrena je Nataša koja ističe da se ne plaši porođaja jer je uz Špance naučila da i ona bude opuštenija. Kaže da ima odlične lekare i to joj uliva sigurnost da će trudnoća i porođaj proteći u najboljem redu. Nataši je izuzetno važno što se Horheovi dečaci, a prvenstveno njena ćerka raduju dolasku bate ili seke.

 

- Đurđa je već velika devojčica i ona je oduševljena i sada je najsrećnija na svetu jer je oduvek želela da ima brata ili sestru. Već pravi planove gde će i sa kim beba da spava - zadovoljno priča Nataša.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker