LJUBAV KAO NAJVEĆI POKRETAČ

Olimpijski heroji nacije: Evo ko ovim nezaustavljivim momcima i devojkama pruža najveću podršku!

0
Nezapamćen uspeh na Olimpijskim igrama u Riju ponovo je stavio u žižu interesovanja srpske sportiste i sportistkinje koji su već decenijama ono najbolje među nama, a Story otkriva ko ovim nezaustavljivim momcima i devojkama pruža najveću podršku, ali i neke do sada nepoznate detalje iz njihovog privatnog života
foto: Marko Poplašen

IVANA ŠPANOVIĆ: VENČANJE NA POMOLU

 

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović (26) osvojila je bronzanu medalju u atletici u Riju za našu zemlju posle šezdeset godina. Ujedno, ovo je prva medalja za samostalnu Srbiju u ovom sportu. Kada je doputovala iz Brazila, na aerodromu Nikola Tesla, osim brojnih novinara i fanova, dočekao ju je i verenik Vladimir Kumrić (32) koji se potrudio da njen povratak bude upamćen. Naime, Vladimir je Ivani poklonio buket od 31 zlatne ruže kojima joj je poručio da je ona za njega najveće zlato.

 

Ivana Španović: Trudnoću planiram i neizmerno joj se radujem

 

- Vlada i ja dugo se zabavljamo pa je veridba bila logičan sledeći korak. Uživamo u svemu što delimo i stvaramo, pa smo na neki način još više hteli da učvrstimo svoju vezu. Trudnoća je nešto što planiramo i čemu se neizmerno radujemo. Za sada je rano da govorim o tim danima jer želim da iskoristim sve što mogu od ovog trenutka i ispunim sportske ciljeve koji su mi prioritet. Znam da me roditeljstvo čeka i oboje mu se radujemo, ali nigde ne žurimo – rekla je Ivana u intervjuu za magazin Story u oktobru 2014. godine.

makonda-tracker