LJUBAV KAO NAJVEĆI POKRETAČ

Olimpijski heroji nacije: Evo ko ovim nezaustavljivim momcima i devojkama pruža najveću podršku!

0
Nezapamćen uspeh na Olimpijskim igrama u Riju ponovo je stavio u žižu interesovanja srpske sportiste i sportistkinje koji su već decenijama ono najbolje među nama, a Story otkriva ko ovim nezaustavljivim momcima i devojkama pruža najveću podršku, ali i neke do sada nepoznate detalje iz njihovog privatnog života
foto: Story Press

 

JOVANA BRAKOČEVIĆ: PORODIČNA SREĆA ISPRED SVEGA

 

Srpska odbojkašica Jovana Brakočević (28) u decembru prošle godine na svet je donela sina Viktora, a samo sedam meseci nakon porođaja, odletela je u Rio de Žaneiro, kako bi u dresu reprezentacije došla do olimpijske medalje. Marljivošću, trudom i svakodnevnim radom uspela je skoro nemoguće i spremno prihvatila novi izazov. Jovana je u braku sa italijanskim biznismenom Marčelom Kancijanom. Nakon šest godina zabavljanja, na ludi kamen stali su u junu 2014. godine. Svečana ceremonija venčanja upriličena je u Beogradu, a rođenje sina još je više zbližilo ovaj bračni par.

 

Jovana Brakočević i Marčelo Kanzijano: Bračna zabava među kalemegdanskim zidinama

 

- Suprug i ja zaljubili smo se u Viktora čim smo ga ugledali. Marčelo mu priča na italijanskom, ja na srpskom, tako da naš sin ima prednost da sluša i uči dva jezika – rekla je za Story korektorka naše reprezentacije, koja je bila proglašavana za najbolju odbojkašicu planete.

makonda-tracker