LJUBAV KAO NAJVEĆI POKRETAČ

Olimpijski heroji nacije: Evo ko ovim nezaustavljivim momcima i devojkama pruža najveću podršku!

0
Nezapamćen uspeh na Olimpijskim igrama u Riju ponovo je stavio u žižu interesovanja srpske sportiste i sportistkinje koji su već decenijama ono najbolje među nama, a Story otkriva ko ovim nezaustavljivim momcima i devojkama pruža najveću podršku, ali i neke do sada nepoznate detalje iz njihovog privatnog života
foto: Dado Đilas

MAJA OGNJENOVIĆ I DANILO IKODINOVIĆ: RANO JE ZA BEBU

 

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović (32) i proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović (39) već tri godine uživaju u skladnoj vezi. Ljubav su otpočeli nakon što su oboje raskrstili s emocijama koje su imali prema bivšim partnerima, ona sa košarkašem Milošem Teodosićem (29), a on sa pop pevačicom Natašom Bekvalac (35). Od tada njih dvoje nastoje da svoju intimu čuvaju daleko od očiju javnosti.

 

Maja Ognjenović emotivna: Još jedna poruka posvećena Dači Ikodinoviću

 

- Meni je odbojka u prvom planu, a Danilu njegov privatni biznis. Ljubav između nas veoma je jaka i ne trebaju nam papir ili burma kao potvrda da se volimo. Srećni smo, zadovoljni i to se vidi – rekla je Maja u jednom intervjuu, dok je Danilo nedavno istakao da planiraju potomstvo.

 

- Ako bog da, Maja i ja ćemo proširiti porodicu, ali ne posle Olimpijskih igara u Riju, želimo još malo da uživamo. Kad dođe beba, onda je teže. Maja ima još mnogo da igra, pa ne bismo da žurimo – rekao je Dača.

 

makonda-tracker