LJUBAV KAO NAJVEĆI POKRETAČ

Olimpijski heroji nacije: Evo ko ovim nezaustavljivim momcima i devojkama pruža najveću podršku!

0
Nezapamćen uspeh na Olimpijskim igrama u Riju ponovo je stavio u žižu interesovanja srpske sportiste i sportistkinje koji su već decenijama ono najbolje među nama, a Story otkriva ko ovim nezaustavljivim momcima i devojkama pruža najveću podršku, ali i neke do sada nepoznate detalje iz njihovog privatnog života
foto: Vladimir Šporčić

GOJKO I DUŠKO PIJETLOVIĆ: PORODICA NA PRVOM MESTU

 

Rođena braća i vaterpolo reprezentativci Gojko (33) i Duško Pijetlović (31) od detinjstva su bliski poput najboljih prijatelja. Zajedničko odrastanje, ali i odluka da za životni poziv izaberu vaterpolo, učinili su braću samo jačim jer u svakoj situaciji mogu da se oslone jedan na drugog. Svaki trijumf slavili su zajedno, a u teškim trenucima uvek su jedan drugom bili najveća podrška.

 

- Mi smo poreklom iz Bosne, ali rođeni smo u Novom Sadu, gde smo i odrasli. Pošto je tata Jovan imao veliku želju da naučimo dobro da plivamo, prvo smo s tim počeli, a onda nas je, po uzoru na starijeg komšiju, upisao i na vaterpolo. Pošto sam prvo ja počeo da se bavim tim sportom, naravno da sam kao stariji brat uticao na Duška da mi se pridruži u bazenu – rekao je Gojko pre nekoliko godina u intervjuu za Story.
 

Gojko Pijetlović: Stigla je ćerka

 

Osim uspeha u bazenu, Pijetlovićima najveću radost pričinjava porodica. Gojko već nekoliko godina uživa u mirnom i harmoničnom braku sa suprugom Ivom, s kojom ima sina Jovana (6,5) i ćerku Miu (3).

 

Duško Pijetlović: Zavet večnoj ljubavi

 

- Zaista sam zadovoljan i ispunjen u braku sa suprugom Ivom. Svaki čovek u životu oseti kada je pravi trenutak da zasnuje porodicu, baš kao što se i meni desilo – rekao je vaterpolista pre nekoliko godina za Story. I njegov brat Duško pronašao je sreću u naručju svoje dugogodišnje devojke Marine s kojom je u maju 2013. godine stao na ludi kamen, a u junu 2014. godine supružnici su dobili sina Petra.

 

 

 

makonda-tracker