LJUBAV KAO NAJVEĆI POKRETAČ

Olimpijski heroji nacije: Evo ko ovim nezaustavljivim momcima i devojkama pruža najveću podršku!

0
Nezapamćen uspeh na Olimpijskim igrama u Riju ponovo je stavio u žižu interesovanja srpske sportiste i sportistkinje koji su već decenijama ono najbolje među nama, a Story otkriva ko ovim nezaustavljivim momcima i devojkama pruža najveću podršku, ali i neke do sada nepoznate detalje iz njihovog privatnog života
foto: Luka Šarac

 

ŽIVKO GOCIĆ: SKLADAN BRAK

 

Osim uspešne sportske karijere, kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Živko Gocić (34) ima i savršeno skladan porodični život. Sa suprugom Svetlanom ima sina Bogdana koji je rođen u septembru 2012. godine. Iako su dugo živeli razdvojeno pošto je Živko profesionalno bio angažovan u brojnim inostranim klubovima, oni su jedan od malobrojnih parova koji je uspeo da se izbori sa svim nedaćama koje sa sobom nose romanse na daljinu.

 

Živku Gociću supruga sve oprostila!
 

Iz tih razloga brojni prijatelji često ih navode kao primer partnera koji svoju ljubav neguju na najbolji mogući način. I pored posvećenosti poslu i stalnim obavezama, Živko je pravi porodični čovek, koji svaki trenutak nastoji da provede sa svojim najbližima. Kada nije u bazenu, voli da čita knjige i uvek je zaslužan za pozitivnu atmosferu. Ono što je najvažnije – neraspoloženje uvek pretvori u ambijent neophodan za osvajanje medalje.

makonda-tracker