"bio je original"

Raskinuli su jer on nije želeo decu, pa je ubrzo postao otac: Zaboravljena ljubav koje se glumica ipak rado seća

0

Nakon što je njen bivši dečko preminuo, glumica je o njemu pričala samo najlepše, a u više navrata je delila njegove stare fotografije uz emotivne poruke.

Naomi Vots i Hit Ledžer na dodeli Oskara 2004. godine
Naomi Vots i Hit Ledžer na dodeli Oskara 2004. godinefoto: Francis Specker / Alamy / Alamy / Profimedia

Proslavljeni glumac Hit Ledžer preminuo je iznenada 2008. godine, a iza sebe je ostavio jedno dete, ćerku Matildu, koju je dobio s Mišel Vilijams.


Talentovani australijski glumac, koji je posthumno dobio Oskara za svoju ulogu Džokera u filmu "Mračni vitez", važio je godinama za jednog od najpoželjnijih muškaraca sveta, a malo je poznato da je Mišel nije bila jedina slavna dama koja ga je osvojila.


Među njegovim poznatim devojkama su glumica Heder Grejem, manekenka Kristina Kauči, pevačica i glumica Lisa Zejn, a najviše pažnje je početkom dvehiljaditih privlačio vezom sa svojom koleginicom i sunarodnicom Naomi Vots.

Hit Ledžer i Naomi upoznali su se 2002. godine, dok su snimali film "Ned Keli", a glumica je godinama kasnije priznala da nije bila upoznata s Ledžerovim radom.

 

Pomislila sam "vau, taj momak je živahan" – rekla je za Parade. – Jednostavno je bilo nečeg u njegovim očima. Mogli ste da ih pogledate i vidite hiljadu priča u jednom pogledu. Bila je tu predivna mešavina moći i krhkosti na poslu u svemu što je radio, što vas jednostavno uvuče. Njegova snaga vas ne bi plašila. Intrigirala vas je. A njegova fragilnost bi vas dodirnula.


Nije trebalo mnogo vremena da glumci postanu par, a Hit i Naomi su počeli da se pojavljuju zajedno na crvenom tepihu i brojnim događajima širom Holivuda. Trudili su se da sačuvaju svoju privatnost, a nakon glumčeve smrti, Naomi Vots je otkrila kako je ona izgledala.


Imali smo divnu vezu, samo na koju godinu, ali on je bio čovek pun radosti, pa je bilo mnogo smeha i naklonosti. Bio je posebna duša i prilično uticao na moj život. I bio je odličan glumac, ali znam da bi to tek pokazao – izjavila je glumica za More 2011.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @wrong__generation


Sredinom 2004, nakon što su već imali kratkotrajan raskid iza sebe, Ledžer je otišao u Kanadu da snima "Planinu Broukbek", kada su se pojavile glasine da su Naomi Vots i on raskinuli. Kao pravi džentlmen, odbi oje da komentariše tračeve, a mediji su pisali da se par razišao zbog razlike u godinama.

Naomi, koja je bila 11 godina starija od Hita, navodno je želela da zasnuje porodicu, dok on još uvek nije bio spreman za to, a ironija je što je skoro godinu dana kasnije dobio dete s Mišel Vilijams, koju je zavoleo tokom snimanja "Planine Broukbek".


Međutim, Naomi je kasnije istakla da je znala da neće ostati dugo s Ledžerom.

1 / 5 Foto: m16 / Zuma Press / Profimedia, ž

Mislim da smo, duboko u sebi, oboje znali da to nije zauvek – rekla je.


Nakon raskida su ostali u dobrim odnosima, a glumica je u više navrata na Instagramu na Hitov rođendan ili godišnjicu smrti delila njegove fotografije i emotivne poruke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)


Bio je original. Uvek otvoren, s najmoćnijom harizmom, snagom, humorom i talentom. Nikad neću zaboraviti njegov nežni duh – poručila je jednom prilikom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Napustio Holivud zbog karijere u Srbiji

 

makonda-tracker