tatina kopija je porasla

Umro je kad je imala samo 2 godine: Ćerka pokojnog glumca viđena posle duže pauze i svi su zapanjeni koliko liči na oca

0

Čuveni glumac preminuo je sa samo 29 godina, a iza sebe je ostavio devojčicu koja teško da ga se seća, ali je njegova slika i prilika.

Hit Ledžer sa ćerkom Matildom u septembru 2007,  četiri meseca pre nego što je preminuo iznenada.
Hit Ledžer sa ćerkom Matildom u septembru 2007, četiri meseca pre nego što je preminuo iznenada.foto: Daniel / INSTAR Images / Profimedia

Holivudska glumica Mišel Vilijams viđena je poslednjeg dana jula u Njujorku u društvu ćerke Matilde Ledžer, koju je dobila sa čuvenim australijskim glumcem Hitom Ledžerom.


Mišel daje sve od sebe da njena ćerka bude zaštićena od medija i javnosti i da vodi, koliko je moguće, normalan živ, pa vrlo retko imamo priliku da je vidimo.


Njene najnovije fotografije pokazuju da je Matilda, koja danas ima 18 godina, slika i prilika svog pokojnog oca.

 

Hit Ledžer i Matilda Rouz Ledžer
Hit Ledžer i Matilda Rouz Ledžerfoto: © Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

Poznata glumica i njena ćerka viđšene su nakon što su izašle s manikira u Bruklinu, a sve vreme su ležerno ćaskale i trudile se da ne obraćaju pažnju na fotografe.

 

Mišel Vilijams sa ćerkom Matildom Ledžer
Mišel Vilijams sa ćerkom Matildom Ledžerfoto: © Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

Matilda Rouz Ledžer došla je na svet 28. oktobra 2005. godine, a njen tata, koji je, takođe, prilično držao do privatnosti, nije prestajao da se hvali svojom devojčicom.

Matilda je neodoljiva, tako prelepo i mudro posmatra – rekao je glumac za InTouch. – Mišel i ja je tako volimo... Očinstvo je premašilo sva moja očekivanja. To je najneverovatnije iskustvo u mom životu, čudesno je.


Met Amato, prijatelj australijske zvezde, rekao je tada medijima da je Hit Ledžer "prirodni tata" i da se odlično snašao u ulozi oca, kao i Mišel Vilijams.


Video sam Matildu tri dana nakon što je došla na svet, oni su zajedno bili predivni roditelji – rekao je jednom prilikom.

 

Hit Ledžer umro je kad je njegova ćerka imala samo dve godine
Hit Ledžer umro je kad je njegova ćerka imala samo dve godinefoto: EPA/DANNY MOLOSHOK

Mišel i Hit rastali su se 2007, kad je Matilda imala dve godine, a samo nekoliko meseci kasnije glumac je preminuo nakon slučajnog predoziranja lekovima za spavanje, u januaru 2008.


Nakon smrti Hita Ledžera, Mišel se sa ćerkom preselila na jedno imanje izvan grada, u saveznoj državi Njujork, kako bi Matilda odrastala na miru i daleko od paparaca i buke.

Iako živi u Americi, s majkom, onda redovno održava kontakt s porodicom koju preko oca ima u Australiji, a nedavno se pisalo da su joj oni za 18. rođendan poklonili Oskara kog je Ledžer posthumno dobio za ulogu Džokera u "Mračnom vitezu".

 

Matilda Ledžer, ćerka Hita Ledžera
Matilda Ledžer, ćerka Hita Ledžerafoto: © Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

Mišel Vilijams je u međuvremenu dobila dvoje dece sa suprugom Tomasom Kejlom – sina Harta 2020. i još jedno dete 2022.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ispovest Feđe Štukana

 

makonda-tracker