rekla je "da"?

11 godina nije htela da se uda: Čim je poznata glumica čula vesti o svom bivšem, promenila je odluku

0

Glumica Naomi Vots je šest godina u vezi sa kolegom Bilijem Krudapom.

Naomi Vots i Bili Krudap se retko pojavljuju u javnosti, a počeli su se da zabavljaju 2017. godine.
Naomi Vots i Bili Krudap se retko pojavljuju u javnosti, a počeli su se da zabavljaju 2017. godine.foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Samo nekoliko dana nakon što je svet obišla vest da glumac Liv Šrajber čeka dete sa 25 godina mlađom devojkom, glumicom i manekenkom Tejlor Najson, stižu najlepše vesti iz doma njegove bivše partnerke i majke njegova dva sina.

 

Naime, kako prenosi Daily Mail, glumica Naomi Vots je uslikana na ulicama Njujorka u šetnji sa psom, a na njenoj levoj ruci se sijao dijamantski prsten.

 

Uz to, Naomi je izgledala apsolutno trendi u paru širokih teksas farmerica, crnom džemperu i beloj košulji, a preko je imala dugački, oversized sako i što je naznačajnije osmeh na licu.


Glumica poznata po ulogama u filmovima "21 gram", "Nemoguće", "Bulevar zvezda", "King Kong", "Oslikani veo" i mnogim drugim retko je viđena u javnosti sa svojim dečkom, glumcem Bilijem Krudapom sa kojim je u vezi 6 godina.

Naomi Vots i glumac Bili Krudap su pokušali da svoju vezu sačuvaju od javnosti, a zajedno su otkako su glumili u Netfliksovoj dramskoj seriji "Gipsy" iz 2017. godine.

Naomi Vots je uslikana na ulicama Njujorka, a jedan detalj je privukao posebnu pažnju.
Naomi Vots je uslikana na ulicama Njujorka, a jedan detalj je privukao posebnu pažnju.foto: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prvi put su se zajedno na crvenom tepihu pojavili tek 2022. godine na SAGA nagradama, kada je Bili nominovan za najbolju ulogu u "The Morning Show".

Dok je bila sa Livom Šrajberom, glumica je isticala da joj venčani list nije neophodan da bi bila srećna, izgleda da je promenila mišljenje.
Dok je bila sa Livom Šrajberom, glumica je isticala da joj venčani list nije neophodan da bi bila srećna, izgleda da je promenila mišljenje.foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Potrudili su se da svoju romansu zadrže van očiju javnosti i reflektora, samo nekoliko puta su se zajedno pojavili za šest godina i retko kad razgovaraju jedno o drugom.

 

-Srećan rođendan, ljubavi moja- bio je jedan od retkih trenutaka kada je glumica izjavila ljubav svom partneru na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

 

Podsetimo, Naomi Vots ima dva sina Sašu i Kaija sa glumcem Livom Šrajberom sa kojim je počela da izlazi 2005. godine.

 

Nikada se nisu venčali, a kako je glumica svojevremeno izjavila, papir im nije bio bitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

- Zajedno smo i jednostavno nemamo taj sertifikat. I to je u redu za oboje. Možda jednog dana ustanemo i kažemo sebi Hej, hajde da uradimo ovo. Ili možda ne - izjavila je ona jednom prilikom.

 

Naomi i Liv su raskinuli nakon 11 godina veze, a ostali su u odličnim odnosima i veliki prijatelji. 

 

makonda-tracker