jedini za nju

Pričalo se da ga je trudna varala s Bredom Pitom: Ljubav najlepše Evropljanke i čoveka njenog života traje već 17 godina

0

Nakon što je otkriveno da se Anđelina Džoli i Bred Pit razvode, pojavila se glasina da je za sve kriv njegov preterano blizak odnos francuskom lepoticom. Tada je ona prvi put progovorila detaljno o svom ljubavnom životu i objasnila da je svoju najveću ljubav pronašla odavno, mnogo pre nego što su se zaljubili...

Marion Kotijar s Gijomom Kaneom na Rolan Garosu
Marion Kotijar s Gijomom Kaneom na Rolan Garosufoto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Otkako se Marion Kotijar, jedna od retkih savremenih filmskih diva, pojavila na velikom platnu, svet je fasciniran njenim talentom, posvećenošću ulogama i, neizostavno, vanserijskom prirodnom lepotom.


Francuska glumica, koju smo gledali i u ostvarenjima nezavisne produkcije i u blokbasterima i dobitnica je Oskara, od samog početka karijere važi za jednu od najlepših žena u svetu filmske umetnosti.


To joj je donelo i mnogo prilika da se okuša u modelingu, pa i saradnju s modnim kućama Chanel i Dior, kao i divljenje miliona ljudi širom sveta. Mnogi sanjaju o čudesnoj Marion, a malo je poznato d je ona odavno u skladnoj vezi.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON


Marion Kotijar i čovek njenog života 


Čuvena glumica imala je više velikih ljubavi, pa je tako provela po nekoliko godina u vezama s francuskim glumcima Žulijenom Rasamom, Stefanom Gerin-Tilijem, pevačem Sinklerom...

Od oktobra 2007. godine, Marion Kotijar je u vezi s francuskim glumcem i režiserom Gijomom Kaneom, koji je najpoznatiji po dramskim ulogama i filmovima "Dečije igre", "Plaža", "Zajedno, to je sve", "Sinoć u Njujorku"...

 

Marion Kotijar i Gijom Kane zajedno imaju dvoje dece
Marion Kotijar i Gijom Kane zajedno imaju dvoje decefoto: Arnal-Durden / Starface / Profimedia

Par je negovao prijateljske odnose više od 10 godina i u međuvremenu sarađivao na snimanju filma "Voli me ako se usuđuješ" (2003), kada su se 2007. neočekivano – zaljubili. U tom trenutku, Kane je iza sebe imao brak s još jednom lepoticom evropskog filma, Dajen Kriger, a iznenada je shvatio da je Marion Kotijar ona prava.


U jednom trenutku krećete u određenom pravcu s nekom osobom, pa se probudite i kažete: "Ona je ljubav mog života". Nisam to uopšte očekivao – rekao je glumac za The Guardian 2011, kada su dobili prvo dete, sina Marsela. – Meni je bio potreban neko ko stalno traga, ko je zaista budan.


Budući da glumica važi za nekoga ko ne eksponira privatnost, ona je vodila svoju vezu s Kaneom u tišini, ali je tokom druge trudnoće bila prinuđena da se oglasi i javne progovori o svom životu s Gijomom Kaneom. 

 

Navodna afera Marion Kotijar i Breda Pita

 

Marion Kotijar i Bred Pit su uživali snimajući zajedno film 'Saveznici', što je podstaklo glasine da između njih postoji nešto više od kolegijalnosti
Marion Kotijar i Bred Pit su uživali snimajući zajedno film "Saveznici", što je podstaklo glasine da između njih postoji nešto više od kolegijalnostifoto: EPA/JEREMY LEMPIN

Naime, nakon što je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od Breda Pita 2016, pojavile su se glasine da se holivudski par rastaje jer je glumac prevario suprugu s Marion Kotijar tokom snimanja filma "Saveznici".


Nisam navikla da komentarišem ovakve stvari, niti da ih shvatam ozbiljno, ali ova situacije je eskalirala i utiče na ljude koje volim, pa moram da se oglasim – poručila je francuska zvezda na Instagramu.

– Kao prvo, pre mnogo godina sam upoznala čoveka svog života, oca našeg sina i bebe koju trenutno iščekujemo. On je moja ljubav, moj najbolji prijatelj i jedini koji mi je potreban – napisala je Kotijarova, koja je nekoliko meseci kasnije donela na svet ćerku Luiz.


Ona je dodala da želi sve najlepše Anđelini i Bredu, koje duboko poštuje, te se nada da će pronaći mir u teškom trenutku.

 

Marion Kotijar i Gijom Kane su bili prijatelji više od deset godina pre nego što su shvatili da su rođeni jedno za drugo.
Marion Kotijar i Gijom Kane su bili prijatelji više od deset godina pre nego što su shvatili da su rođeni jedno za drugo.foto: Arnal-Durden / Starface / Profimedia

Marion nikada nije krila da je u vezi s kolegom, ali i dalje odbija da se eksponiraju zajedno, pa ne idu na crveni tepih zagrljeni i uglavnom možemo da ih vidimo zajedno samo na papraco fotografija s Rolan Garosa, koji redovno prate.

 

Iako su se pojavljivale spekulacije da su se Marion i Gijom venčali, glumica nastavlja da ga naziva "svojim dečkom", a koliko je poznato oni žive mirnim, porodičnim životom u Parizu sa svojom decom.

 

Pre nekoliko godina, glumica je otkrila da planira da uskladi karijeru sa školskim obavezama svog sina i da ima nameru da uspori s karijerom kako bi zaštitila decu.

 

Marion Kotijar i Gijom Kane zajedno imaju dvoje dece
Marion Kotijar i Gijom Kane zajedno imaju dvoje decefoto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Između ostalog, više ne planira da prihvata teške uloge, poput Edit Pjaf u filmu "Život u ružičastom" (fr. "La Vie en Rose"), jer je "sagorela" radeći na ovom liku i budeći ga u sebi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Kolmar je francuska Venecija

 

makonda-tracker