zanimljivo zapažanje

Ovo su znali samo njeni najbliži: Brat Kejt Midlton otkrio kako princ Vilijam utiče na njegovu sestru

0

Brat princeze od Velsa objavio je autobiografiju u kojoj je podelio mnogo detalja o svojoj porodici, između ostalog i to kako mu je sestra rekla da se udaje za budućeg kralja Britanije i kakvu je promenu primetio kod nje otkad je Kejt s princem Vilijamom.

Kejt Midlton i princ Vilijam na balkonu Bakingemske palate posle krunisanja kralja Čarlsa III
Kejt Midlton i princ Vilijam na balkonu Bakingemske palate posle krunisanja kralja Čarlsa IIIfoto: Julie Edwards/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džejms Midlton, brat princeze od Velsa Kejt Midlton, jedan je od najotvorenijih članova njene porodice i u prošlosti je govorio o brojnim problemima s kojima se susretao u životu.


Sada je odlučio da sve sumira u memoarima nazvanim "Upoznajte Elu: Pas koji mi je spasao život", a u njima se osvrnuo na mnoge interesantne epizode njegovog života.


Naravno, fanovima kraljevske porodice najinteresantnije je ono što se tiče svakodnevice u dvoru, pa je mnogo pažnje privuklo njegovo prisećanje na jedan zanimljiv susret s kraljicom Elizabetom.

Pisao je Džejms Midlton o mnogo toga, a pomenuo je i odnos njegove najstarije sestre Kejt s njenim današnjim suprugom princem Vilijamom.

 

Kako je Kejt rekla bratu i sestri da ju je princ zaprosio?


Kako je otkrio, porodica je saznala da je par veren dan pre nego što je to zvanično objavljeno u novembru 2010. godine, a Kejt mu je sve ispričala nakon što su izašli da prošetaju pse.

 

Pipa i Džejms Midlton
Pipa i Džejms Midltonfoto: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ketrin, Pipa i ja smo izašli u šetnju s Elom i Tili u lokalni pab u selu nadomak Baklberija. Seli smo u ugao i tiho ćaskali – napisao je Džejms.


Pipa i ja želimo da pokažemo da smo uzbuđeni, ali moramo da smirimo svoje emocije da niko ne bi posumnjao – objasnio je. – Tiho smo ukazali da ćemo uvek biti tu jedni za druge, pogledali se i podržali. Bez obzira na to koliko koliko bi ludo moglo da postane.


Srećne vesti naterale su Džejmsa da razmisli o tome kako je princ Vilijam uticao na njegovu sestru, ali i na ostatak porodice Midlton.


Vilijam je bio u našim životima tako dugo i veoma smo ga zavoleli – napisao je. – Imamo osećaj kao da nam je stariji brat, a on i Ketrin su očugledno dobar spoj, jednostavno su jedno za drugo.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam na Vimbldonu na početku braka
Kejt Midlton i princ Vilijam na Vimbldonu na početku brakafoto: EPA/NIC BOTHMA

Pomislio sam koliko je Vilijam srećan što se ženi mojom sposobnom i skromnom sestrom, u potpunosti sam siguran da se zaista vole – napisao je. – Prelepo je videti kako joj je probudio samopouzdanje. Ona je procvetala. Znao sam da će on brinuti o njoj, kao što radi i danas.


Sve što se tada dogodilo podstaklo ga je da se osvrne i na svoj ljubavni život.


Dok smo varili vesti, shvatio sam da još uvek nisam iskusio ljubav kakvu oni imaju. Ali sam se nadao da jednog dana hoću – istakao je brat Kejt Midlton.


Džejms se u septembru 2021. oženio svojom devojkom Alizi Tevenet, s kojom je u oktobru 2023. dobio prvo dete.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker