dugo se oporavljao

Viđali su ga u lošem stanju, crvenih očiju od plača: Zaboravljena ljubav slavnih glumaca posle koje on nije bio isti

0

Popularni glumci su počeli da žive zajedno posle kraće veze, on ju je zaprosio, ona je pristala, a potom je ostavljen na bolan način. Njegovi prijatelji javno su pričali koliko su zabrinuti, a paparaci su ga viđali u veoma lošem stanju.

Sijena Miler i Ris Ivans zajedno su proveli samo godinu dana
Sijena Miler i Ris Ivans zajedno su proveli samo godinu danafoto: Stephen Butler / Shutterstock Editorial / Profimedia

Velški glumac Ris Ivans jedan je od onih koji su obeležili protekle tri decenije kada je reč o holivudskom filmu.


Gledali smo ga u nizu uspešnih ostvarenja, uključljujući filmove "Uzdizanje Hanibala", "Hari Poter i relikvije Smrti", "Čudesni Spajdermen" i trenutno aktuelnu seriju "Kuća zmaja".


Međutim, on ne živi tipičan život holivudske zvezde i uspeva da sačuva svoj privatni život od očiju javnosti, ali mu nije uvek išlo za rukom, pa su poznate najmanje dve njegove važne veze.

Poslednja je glumica Ana Fril, s kojom je bio od 2011. do 2014, ali se bez sumnje najviše pričalo o Ivansovoj jednogodišnjoj vezi sa slavnom Sijenom Miler.

 

Sijena Miler na Kanskom festivalu
Sijena Miler na Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Ljubavna priča Risa Ivansa i Sijene Miler


Par je počeo da se viđa 2007. godine, u vreme kada je britanska glumica bila jedna od najpopularnijih žena sveta i tek je izašla iz veze sa Džudom Louom, poznatoj po tome što ju je on varao s dadiljom svoje dece.


Utehu je pronašla u naručju Risa Ivansa, a posle kratke ljubavi već se pisalo da je glumac toliko zaljubljen da je zaprosio Sijenu – i ona je rekla "da". Međutim, već 2008. mediji su preneli da je Milerova raskinula s Velšaninom, a on je ušao u vrlo težak period.


Viđan je u Londonu pod dejstvom alkohola, fotografisali su ga kako ga prijatelji teše, dolazio je na snimanja očiju crvenih od plača i razbarušene kose, pisao je britanski Standard.

 

Ris Ivans i Sijena Miler u noćnom izlasku
Ris Ivans i Sijena Miler u noćnom izlaskufoto: Focus Pictures / Pacific coast news / Profimedia

Stvarno sam zabrinut za njega – rekao je tada jedan njegov neimenovani prijatelj za medije. – Njegov život je već bio haotičan, a sada sve ide nizbrdo i neutešan je. Prva stvar koju uradi ujutro jeste da ode u pab.


On je još uvek ludo zaljubljen u Sijenu i ne može da shvati zašto bi mu to uradila – rekao je izvor i dodao da glumac "očajnički želi da je vrati i radi stvari kojima bi je podsetio koliko su zaljubljeni", poput slanja diskova s njenom omiljenom muzikom.

Nakon što se glumica u to vreme vratila iz Holivuda na Ostrvo, navodno ju je zvao po ceo dan i noć, a ona bi mu odgovarala samo tekstualnom porukom kako bi proverila je li on dobro.


Anonimni izvor otkrio je i da su prijatelji glumca bili protiv ove veze.

Kad je Ris tek počeo da se viđa sa Sijenom, svi njegovi prijatelji su bili protiv toga – istakao je on. – Kejt Mos je dozvolila Sijeni da uđe u njihovo društvo samo pod uslovom da joj obeća da nikada neće povrediti Risa.


Dodao je i da su svi bili ljuti na nju zbog toga kako ga je ostavila – putem telefona, a potom je odmah počela da se viđa s još jednim velškim glumcem, Metjuom Risom, kog je upoznala dok je još živela s Ivansom.


Iako izgleda kao da je slatka i fina, oni misle da njeni postupci pokazuju da je užasna osoba – tvrdio je izvor.


Sijena Miler je, ipak, izbegavala da komentariše skandalozne tekstove medija o njenom privatnom životu, uključujući optužbe da je "žderačica muškaraca", ali je u jednom intervjuu istakla da ova veza "nikada nije bila toliko ozbiljna".

 

Sijena Miler na Met gali 2024.
Sijena Miler na Met gali 2024.foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stvarno sam mislila da sam spremna da se skrasim, ali onda sam shvatila da želim da budem sebična još malo – rekla je glumica, kako je preneo Daily Mail te 2008.


– Kad budem imala dete, to će biti za ceo život, pa ne želim da se kajem misleći da je trebalo više da proživim. Imam samo 26 godina i mnogo vremena pred sobom – objasnila je ona.


Ris Ivans ušao je u sledeću ozbiljnu vezu – s Anom Fril – tek tri godine posle raskida od Sijene, a potom je neko vreme u ljubavi sa Džesikom Moris. Što se tiče Sijene Miler, ona je danas mama 11-godišnje devojčice Marlou, koju ima iz veze sa glumcem Tomom Staridžom, a nedavno je dobila još jednu ćerku sa svojim 15 godina mlađim partnerom Olijem Grinom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Napustio Holivud zbog karijere u Srbiji

 

makonda-tracker