bila je to velika ljubav

Bio je OPSEDNUT njom, a ona mu je zdrobila srce: Tužan trenutak kada je glumac ugledao bivšu s njenim današnjim mužem

0

Pre dva meseca, sudbina je htela da se putevi ukrste nekada najpopularnijem paru Holivuda, a tada je navodno nastao snimak za koji fanovi oskarovca kažu da pokazuje "pogled u koji staje sva tuga sveta".

Edrijen Brodi i Elsa Pataki bili su zajedno od 2006. do 2009. godine.
Edrijen Brodi i Elsa Pataki bili su zajedno od 2006. do 2009. godine.foto: Christophe SIMON / AFP / Profimedia

Met gala jedan je od centralnih modnih događaja u godini, pa se snimci s ove tradicionalne gala večeri godinama kasnije dele na društvenim mrežama, a ovogodišnja je donela mnogo uzbuđenja.


Na crvenom tepihu ispred njujorškog muzeja Metropoliten videli smo veliki broj poznatih ličnosti iz raznih sfera, pa su se tako putevi ukrstili i ljudima koji su nekada bili u ljubavi. Kendal Džener mimoišla se s bivšim dečkom Benom Simonsom i Bed Banijem (s kojim se, doduše, kasnije pomirila), bili su tu i Džud Lou i Sijena Miler, Rosalija i Ro Alehandro...


Ipak, ovih dana se TikTokom širi snimak zvezda koje su tako davno bili zajedno da su mnogi to zaboravili – konkretno snimak na kom oskarovac Edrijen Brodi navodno posmatra svoju bivšu verenicu Elsu Pataki u zagrljaju australijskog glumca Krisa Hemsvorta, njenog današnjeg supruga.

Koliko je poznato, oni se nisu videli 15 godina, a u snimku koji je popularan na pomenutoj mreži navodno ju je ugledao dok je Elsa grlila svog supruga i oca svoje dece. Ne zna se je li Brodi zaista snimljen kada je naišla španska glumica, a njegovi fanovi komentarišu da je to moguće jer je izgledao vrlo tužno.

 

Edrijen Brodi na Met gali 2024. godine
Edrijen Brodi na Met gali 2024. godinefoto: tiktok.com/@wendyepn19


Ljubav Edrijena Brodija i Else Pataki


U svakom slučaju, bio snimak autentičan ili je u pitanju samo montaža, Brodi i Patakijeva zaista su prisustvovali ovogodišnjoj Met gali, a oni su nekada bili jedan od najomiljenijih svetskih parova.

Iako obično ne govori o svom privatnom životu, Edrijen je bio toliko zaljubljen da je na sav glas pričao o svojoj sreći. Kako je glumac svojevremeno ispričao, Špankinja i on upoznali su se preko Džuli Adams, njihove učiteljice za dijalekte.


Prvi put kad sam je ugledao, bilo sam potpuno opčinjen. Rekao sam Elsi kasnije da mi je bilo vrlo neprijatno jer je bila toliko lepa, divna i slatka. Postao sam vrlo svestan sebe – priznao je on tokom njihove ljubavi za magazin Hello!.

 

Edrijen Brodi i Elsa Pataki bili su zajedno od 2006. do 2009. godine.
Edrijen Brodi i Elsa Pataki bili su zajedno od 2006. do 2009. godine.foto: LORENVU/NIKO/NIVIERE / Sipa Press / Profimedia

Kako je tada rekao, živo pamti baš svaki detalj njihovog prvog susreta.


Sećam se šta je obukla, sećam se da je imala simpatični mali kabriolet, pomislio sam "Vau! Ima čak i sladak automobil!" – ispričao je glumac.


Ona je zaključila da ih je spojila sudbina jer su oboje upravo raskinuli prethodne veze kad su se sreli, a samo nekoliko meseci posle prvog susreta zvanično su se pojavljivali svugde kao par.


Pričalo se i da su vereni, što je Elsa odbila da komentariše i istakla da je to "samo za njih, vrlo privatno", a oni su u svakoj situaciji kada bismo ih videli zajedno bili zagrljeni, držali se za ruke, ljubili, mazili...

Brodi je obasipao poklonima špansku lepoticu, koje se možda sećate i kao Rakel u "Seranovima", a za 31. rođendan joj je darovao dvorac, odnosno imanje nadomak Njujorka, na kom je u 19. veku podignuto zdanje u stilu evropskog dvorca.

Oboje se osećamo blagosloveno jer smo pronašl nekoga koga ne samo što volimo nego osećamo da se privlačimo, nekoga s tim delimo pogled na život – rekao je Brodi tada. – Elsa je donela toliko pozitivne energije u moj život.


Ipak, posle tri godine veze, 2009, razišli su se, a oboje su odbijali da pričaju o krahu svoje veze. Prema tvrdnjama izvora bliskih Elsi Pataki, ona se osećala kao da je Edrijen Brodi pritiska jer je on želeo da zasnuju porodicu u pomenutom dvorcu, pa je htela da odmore jedno od drugog i on je pristao.

Dao joj je prostora da diše misleći da će mu se vratiti – rekao je tada neimenovani izvor.


Do nastavka veze, međutim, nije došlo: uskoro je Elsa viđena u društvu Krisa Hemsvorta, za kog se udala naredne godine. S njim je dobila ćerke Indiju Rouz i blizance Sašu i Tristana i danas žive skladno na relaciji Amerika-Španija-Australija.

 

Elsa Pataki i Kris Hemsvort u braku su od 2010. godine i imaju troje dece
Elsa Pataki i Kris Hemsvort u braku su od 2010. godine i imaju troje decefoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Što se tiče Brodija, on je od 2020. u vezi s dizajnerkom Džordžinom Čepmen.

 

Iako se spekulisalo da je dugo patio nakon što mu je Elsa slomila srce, glumac je to odbijao da komentariše, ali je jednom prilikom priznao da mu ne ide sve onako kako je želeo.

 

Svi tražimo osećaj doma, svi imamo snove i težnje, ali život ponekad ne ide onako kako očekujemo... –  rekao je. –  U svemu tome ima mnogo blagoslova, postoje prepreke koje moramo da prevaziđemo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema, to nam je u prirodi

 

makonda-tracker