porodična drama

Priča se da ga je prevarila sa bivšim mužem svoje sestre: Kraljica Leticija i Felipe zajedno u javnosti nakon skandala

0

Kraljica Leticija i kralj Filip od Španije prvi put su se zajedno pojavili na jednom događaju nakon glasina o kraljičinoj navodnoj preljubi.

Javnost su šokirali navodi o preljubi lepe španske kraljice
Javnost su šokirali navodi o preljubi lepe španske kraljicefoto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Pre samo nekoliko nedelja javnost je potresla vest o navodnoj prevari španske kraljice Leticije.

 

Jedna od omiljenih predstavnica evropske monarhije optužena je za neverstvo suprugu Felipeu VI i to, ni manje ni više, nego sa svojim bivšim zetom.

 

Kraljevski par sada je po prvi put nakon što je skandalozna priča počela da puni naslovne strane tabloida zajedno istupio u javnost i time poslao snažnu poruku.

Španski kraljevski par pre nekoliko dana pojavio se zajedno sa svojim ćerkama princezama Leonor i Sofijom na jednom zvaničnom angažmanu.

 

Juče su ponovo zajedno istupili kako bi dočekali nacionalnu fudbalsku reprezentaciju koja je u nedleju osvojila prvo mesto na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Kraljevska porodica svečano je dočekala evropske prvake u fudbalu
Kraljevska porodica svečano je dočekala evropske prvake u fudbalufoto: EPA-EFE/Borja Sanchez-Trillo

Kralj i kraljica delovali su srećno i u ljubavi, a sve oči bile su uprte u njih usled skandala koji sada već nedeljama potresa špansku, ali i svetsku javnost.

Felipe i Leticija delovali su srećno
Felipe i Leticija delovali su srećno foto: EPA-EFE/Borja Sanchez-Trillo

Sve je počelo kada je jedan prominentni stručnjak za špansku kraljevsku porodicu podelio kako je kralj Felipe "slomljen i uništen" zbog navodnog neverstva svoje supruge.

 

Ove tvrdnje novinar koji je godinama unazad medijski pokrivao teme vezane za španske monarhe Haime Penafil, objavio je u maju ove godine u svojoj knjizi "Leticijine tišine"

 

Španski kraljevski par u skladnom je braku već 20 godina tokom kojih je, prema najnovijim tvrdnjama, lepa Leticija zapravo volela drugoga.

Leticija i Felipe su u braku već 20 godina i imaju 2 ćerke
Leticija i Felipe su u braku već 20 godina i imaju 2 ćerkefoto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Pre nego što je postala kraljica Leticija je bila izuzetno uspešna novinarka, a već po prvom susretu sa Felipeom bilo je jasno da se jedno drugome dopadaju.

 

Pa ipak, kako dobro obavešteni izvori tvrde, na početku njihove ljubavne veze španska lepotica testirala je namere markantnog monarha svojim čestim odlascima na putovanja.

Trenutak kada su se Leticija i Felipe upoznali
Trenutak kada su se Leticija i Felipe upoznalifoto: TVE / AFP / Profimedia

Nakon ne tako dugo vremena, Leticija i Felipe izgovorili su sudbonosno 'da' 2004. godine, a kako Penafil u svojoj knjizi tvrdi, malo pre venčanja buduća kraljica zbog španskog kralja ostavila je svoju prvu pravu ljubav – Haimea del Burga.

 

Da priča bude interesantnija, ekscentrični novinar u svim svojim navodima poziva se na del Burga lično, čija veza sa kraljicom seže mnogo dalje od ovih glasina.

Telma Ortez, kraljičina rođena sestra
Telma Ortez, kraljičina rođena sestrafoto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, naslednik iz porodice poznatih španskih političara od 2012. do 2014. bio je oženjen Leticijinom rođenom sestrom Telmom Ortiz i samim tim neko vreme nosio titulu kraljičinog zeta.

 

Ipak, Penafil dalje navodi kako ljubav koja se između del Burga i supruge kralja Felipea rodila još pre nego što su oboje uplovili u bračne vode sa drugim ljudima nikada nije prestala, te su njih dvoje čak 2011. upriličili romantično putovanje u Njujork.

 

Iako neki tvrde da je sve samo šarada i predstava za javnost, kralj i kraljica svojim zajedničkim pojavljivanjima u javnosti ostavljaju utisak stabilnog i sigurnog bračnog para.

Leticija i Felipe ne obaziru se na zlurade komentare i spekulacije
Leticija i Felipe ne obaziru se na zlurade komentare i spekulacijefoto: R.SMITH / Sipa Press / Profimedia

I mada je zvanična izjava palate na ovu temu izostala, Haime del Burgo kratko se oglasio i jednom za svagda stavio tačku na nagađanja.

 

– Podelili smo mnogo godina zajedničkog života. Bili smo porodica. Kao što sam uvek govorio, naša veza nikada nije bila ljubavna. U svakom slučaju on je ljubavnik, a ne ja. Mislim na Felipea – izjavio je kraljičin bivši zet.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

 

 

 

makonda-tracker