šta kažete vi?

Mnogi kažu - bolje BOSA da je došla: Kritike na račun obuće kraljice Leticija podelile ljubiteljke mode širom sveta

0

O ukusima ne vredi raspravljati, ali kada je kraljica Leticija u pitanju to ipak često činimo 

KRALJICA LETICIJA IMA NAJLEPŠE LETNJE PAPUČE KOJE IZAZIVAJU KOMENTARE
KRALJICA LETICIJA IMA NAJLEPŠE LETNJE PAPUČE KOJE IZAZIVAJU KOMENTARE foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Čuvena španska kraljica Leticija često je predmet rasprava kada je njen, gotovo uvek savršen stajling u pitanju.

 

Svaki komad odeće i obuće, kao i aksesoare, ona pažljivo bira, a čini se da obožava leto, jer tada može da nosi sve one komade koji su lagani, ne opterećuju telo i u njima se svaka žena oseća savršeno.

 

Jednu takvu kombinaciju ona je ponela nedavno kada se sa svojim suprugom kraljem Felipeom pojavila u palati Zarzuela gde su se susreli s američkim medijskim mogulom Čarlsom Rivkinom.

Za ovu priliku ona je odabrala savršenu laganu letnju dugu suknju brenda Boss u nežnim pastelnim nijansama, koju je iskombinovala sa svilenkastom bluzom kratkih rukava u beloj boji.

 

Ipak, nije to ono što je ukralo pažnju medija i učinilo da se povede ozbiljna polemika na društvenim mrežama. Naime, ljubiteljke mode su imale oprečna mišljenja o njenim papučama španskog brenda Eli 1957 koje su bile ukrašene Swarovski kristalima.

 

Budući da se obično za zvanične sastanke, a naročito one ovog tipa nosi klasična obuća, ovaj Leticijin izlet u nešto drugačije izazvao je pravu buru u javnosti.

OBUĆA KRALJICE LETICIJE JE PRAVA LETNJA MAGIJA
OBUĆA KRALJICE LETICIJE JE PRAVA LETNJA MAGIJA foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

I dok su neki mislili da ovo nije tip obuće koji jedna kraljica treba da nosi u ovakvim poslovnim prilikama, drugi su je pravdali govoreći da je ovaj njen izbor  sasvim opravdan ako se uzme u obzir povreda koju je kraljica nedavno imala.

 

Ne može se poreći da su papuče pravi letnji san koji se kombinuje gotovo uz sve, lagane su i vrlo prijatne za nošenje, a kakav je vaš stav - može li kraljica da se pojavi u ovakvim papučama na jednom ozbiljnom sastanku pišite nam u anketi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Majka Nataše Bekvalac komentariše ćerkin stajling

 

 

makonda-tracker