udobno & trendi

U Srbiji se prodaju po ceni od 2.000 RSD: Leticija ovog leta nosi samo jedan model sandala, savršen ako ne volite štikle

0

Kada se kraljica Leticija od Španije oduševi nekim modelom obuće, nosi isključivo njega, a sada je nakon niza šik baletanki prešla na udobne sandale koje imaju svu moć onih sa štiklama, ali su znatno udobnije.

Leticija od Španije nosila je tokom jedne nedelje tri verzije sličnih sandala
Leticija od Španije nosila je tokom jedne nedelje tri verzije sličnih sandalafoto: EPA-EFE/DAVID BORRAT

Španska kraljica Leticija, supruga kralja Felipea VI, uvek je fenomenalno odevena, što joj je obezbedilo mesto na vrhu lista najbolje obučenih žena planete, a posebnu strast gaji prema obući.


Ona rado nosi i cipele luksuznih modnih kuća i pristupačne varijante high-street brendova, a poznata je po tome što kada se zaljubi u neki model često i rado nosi samo njega.


Tokom letnje sezone je uglavnom viđamo samo u espadrilama, nedavno je imala fazu baletanki, a u poslednje vreme se okrenula otvorenim sandalama koje joj pružaju i udoban korak i eleganciju.


U pitanju su, naime, sandale sa stabilnom blok-petom, debelom potpeticom kvadratnog oblika, koje su odlična zamena za neudobnu obuću tankim štikli kada prilika zahteva eleganciju.


Najnovije takve sandale kraljica Leticija je ponela pre nekoliko dana, na dodeli nagrada Fondacije "Princeza od Đirone", a u pitanju je model brenda Hugo Boss od napa kože s punjenim trostrukim kaišićem preko stopala.

 

Kralj Felipe i kraljica Leticija od Španije
Kralj Felipe i kraljica Leticija od Španijefoto: EPA-EFE/DAVID BORRAT

Pre toga je viđena u beloj varijanti istih sandala, koje imaju punu štiklu visine 5 cm, pa izdužuju figuru i nogu i i deluju veoma otmeno, ali ne nauštrb komfora.

 

Španska kraljevska porodica
Španska kraljevska porodica foto: EPA-EFE/DAVID BORRAT

Prethodno je Leticija od Španije viđena u šik sandalama brenda & Other Stories koje imaju sličnu potpeticu iste visine kao ova dva modela, ali je dizajn još interesantniji zahvaljujući tračici od kože koja povezuje kaiševe oko članaka i preko prstiju.

 

Kraljica Leticija od Španije
Kraljica Leticija od Španijefoto: MPG / imago stock&people / Profimedia

Ponuda otvorenih sandala s blok-petom je prilično bogata, pa su dostupne razne varijante, u različitim bojama i opcijama, a u Srbiji se u najpopularnijim lancima obuće mogu naći po cenama već od 2.000 dinara ovog leta.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o modnim počecima

 

makonda-tracker