wow efekat

Ovog puta za krojačicu je imala poseban zadatak: Kraljica Leticija prekrojila staru haljinu i napravila malo remek-delo

0

Ovo je još jedan dokaz da se isti model haljine može nositi na potpuno drugačiji način, a za sve je potrebna dobra ideja i malo krojačke veštine

ŠPANSKA KRALJICA LETICIJA U PREKROJENOJ HALJINI ODUŠEVILA ŠPANIJU
ŠPANSKA KRALJICA LETICIJA U PREKROJENOJ HALJINI ODUŠEVILA ŠPANIJU foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Jedna od najbolje obučenih kraljica na svetu, Leticija od Španije, pokazala je da je malo potrebno da zablistate u odevnim komadima koje možda zbog nekog detalja koji vam se ne dopada godinama “čuvate” u ormaru.

 

Iako veoma bogata Leticija često ponavlja odevne kombinacije i voli da istu garderobu nosi na različite načine.

 

Na ovogodišnjoj dodeli nagrade “Princesa de Girona” koje je održano u španskom gradu Ljoret de Mar Leti je zablistala u kraciji koja je savršena za vrele letnje dane.

Provobitni izled haljine koji potpisuje poznati svetski brend je bio nešto drugačiji. Izgleda da se Leticiji nije u potpunosti dopao, pa je odlučila da napravi manje izmene i čini se da je napravila pun pogodak

 

Ona je angažovala krojačicu koja joj je, najverovatnije, odsekla jedan rukav, tako da je haljina postala simetrična, ista sa obe strane. Time ne samo da ju je prilagodila vrelim letnjim danima već je ovim haljna dobila dozu elegancije.

1 / 5 Foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Uz malo truda i dobru ideju svaka kreacija koju držite u ormaru i iz nekog razloga vam se ne dopada može da postane unikatni komad u kojem ćete biti primećeni gde god da se pojavite.

 

Na vama je samo da uključite maštu i pronađete dobru krojačicu koja će vašu zamisao pretvoriti u realnost.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kakva je to dinastija haljina?

 

makonda-tracker