trendi mama

Do sada je skrivala od očiju javnosti: Jelena Janković po prvi put uslikana sa ćerkicom i prizor je nestvaran

0

Slavna teniserka Jelena Janković uslikana je juče sa ćerkicom Unom u beogradskom tržnom centru.

Jelena Janković i Branko Barać
Jelena Janković i Branko Baraćfoto: Sport Klub Prinscreen

Bivša teniserka Jelena Janković svoj privatni život vešto skriva od radoznalih pogleda javnosti, a sada je po prvi put uslikana sa ćerkicom u jednom prestoničkom tržnom centru.

 

O njenom braku sa uglednim doktorom malo se zna i možda je baš to recept za negovanje skladne ljubavi koja traje već godinama.

 

Nekadašnja prvakinja u tenisu oduševila je sve prisutne kada se pojavila u ležernom modnom izdanju koje je pravi sinonim za "tihi luksuz".

Poznata sportistkinja je nosila običnu belu majicu koja je postala osnova celokupnog look-a. Ova klasična majica bila je savršen kontrast elegantnoj, dugačkoj suknji u boji kapućina, čije su nijanse diskretno istakle njen prefinjeni ukus.

 

Ono što je zaista izdvojilo ovaj outfit jesu detalji. Ovaj jednostavni, ali efektan look Jelena je uparila sa skupocenom YSL ceger torbom koja je odmah privukla pažnju svojim luksuznim dizajnom.

 

Jelena Janković uslikana je nedavno u Beogradu
Jelena Janković uslikana je nedavno u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kao savršen dodatak, nosila je trendi krem espadrile od prevrnute kože, čija je boja elegantno korespondirala sa suknjom i celokupnim tonom kombinacije.

 

Posebnu toplinu ovom outfitu dali su dodaci koji za Jankovićevu imaju posebno značenje. U rukama je držala roze rančić svoje ćerkice Une, što je nežno i emotivno povezalo ovaj glamurozni izgled sa njenom ulogom majke.

 

Jelena uživa u društvu ćerkice Une
Jelena uživa u društvu ćerkice Unefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Svoju ćerku jedinicu Jelena je dobila u ljubavi sa nevenčanim suprugom uglednim doktorom Brankom Baraćem, o kom javnost veoma malo zna.

 

Jelena i Branko na Đokovićevom meču
Jelena i Branko na Đokovićevom mečufoto: Printscreen, RTS

Bilo kako bilo, priča o njihovom upoznavanju veoma je interesantna. Naime, 2020. godine Barać je radio upravo na mestu gde je bivša teniserka potražila lekarsku pomoć nako što je ustanovljeno da je pozitivna na koronavirus.

 

Njihov odnos započeo je strogo profesionalno, ali su emocije vrlo brzo proradile.

 

Izabranik Jelene Janković uspešan je internista koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a iako je najšira javnost za njega čula zahvaljujući vezi sa teniserkom, Branko Barać imao je javne nastupe i ranije u sferi posla kojim se bavi.

 

Teniserka strogo skriva svoj privatni život
Teniserka strogo skriva svoj privatni životfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Doktorirao je medicinske nauke 2018. na beogradskom univerzitetu, a pored specijalizacije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinologije.

 

Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka, i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca.

 

Doktor Barać je takođe član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena Zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf tima.

 

Otkako je 2021. godine u njihove živote stigla naslednica Una, Jelena i Branko uživaju u porodičnoj sreći daleko od očiju javnosti, pa je i mesto gde stanuju potpuna nepoznanica.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Plasirala se u četvrtfinale, pa otkrila kako joj je Novak čestitao!

 

 

makonda-tracker