ljubavna priča

Da nije bilo KORONE i NOLETA - ništa! Kako su se upoznali Jelena Janković i zgodni doktor s kojim živi bajku?

0

Oni o svojoj ljubavi ne govore, ali nije ni potrebno, jer kad su zajedno ceo svet je njihov

NOLE JE KUMOVAO LJUBAVI JELENE JANKOVIĆ
NOLE JE KUMOVAO LJUBAVI JELENE JANKOVIĆ foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Naša proslavljena teniserka Jelena Janković otišla je u sportsku penziju 2022. godine. Od tada joj je fokus na privatnom životu i ljubavi u kojoj uživa od kada je upoznala zgodnog doktora o kojem je brujala Srbija.

 

Iako se dugo trudila da svoju intimu sakrije od javnosti i dugo je i uspevala. Ipak, kad se saznalo za doktora Branka Baraća svi su bili oduševljeni, a njihova ljubavna priča punila je stupce svih domaćih i regionalnih medija.

 

Ono što je zanimljivo jeste kako su se njih dvoje upoznali, ali i ko je bio čovek koji je zaslužan za to što su se ukrstili njihovi putevi.

 

 

Jelena i Branko su se upoznali tokom pandemije korona virusa, a tom upoznavanju je kumovao niko drugi do Novaka Đokovića. 

 

Jelena je pravila pauzu u teniskoj karijeri, a onda se vratila na teren i učestvovala je na "Adria Tour-u". Baš tu, na teniskom terenu, počinje njena bajkovita ljubavna priča.

 

Naša teniserka je u tim danima bila sa Novakom što na terenu što van njega. Nole je shvatio da je pozitivan na koronu i obavestio je Jelenu, koja je odlučila da ode da se testira.

 

 

Na jednoj beogradskoj klinici upoznaje doktora za kojeg je veoma brzo shvatila da je ono što je tražila godinama. Njih dvoje su ušli u vezu i otpočela je romansa o kojoj je kasnije, kad se saznalo, brujala Srbija. 

 

Branko i Jelena su u aprilu 2021. godine postali roditelji preslatke devojčice, koja je promenila njihov pogled na svet i učinila da postanu najsrećniji ljudi na planeti. 

 

Bonus video:

Slavna teniserka pobegla sa meča 

 

makonda-tracker