u stilu ledi di

Jelena Đoković običnu belu majicu uvek kombinuje ovako: Bez mnogo ulaganja postiže MOĆAN EFEKAT i izgleda tako trendi

0

Kad prilika dopušta nešto ležerniji stil, supruga Novaka Đokovića često bira baš ovakav stajling – praktičan, udoban i baš uvek u trendu!

Jelena Đoković jednostavno ne greši kada je moda u pitanju
Jelena Đoković jednostavno ne greši kada je moda u pitanjufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Novaka Đokovića, u skladu s prirodom svog posla, često je u elegantnim i business chic modnim kombinacijama, ali kada je prilika nešto ležernija, Jelena Đoković se vraća udobnom i vanvremenskom stajlingu.


U slučaju da niste primetili, postoji jedan autfit koji je baš uvek aktuelan, a poslednjih godina ga, zahvaljujući trendu tihog luksuza, viđamo prilično često.


Princeza Dajana, Kejt Mos, Sindi Kraford i Viktorija Bekam uglavnom su baš tako kombinovale običnu majicu za svaki dan, a upravo je to i omiljeni go to spoj Jelene Đoković – farmerke i bela majica kratkih rukava.

 

Nju smo u poslednje vreme u više navrata videli u ovoj kombinaciji, uglavnom u ležernijim situacijama i bez obzira na to nosi li svetao ili taman džins.

 

Jelena Đoković u beloj majici i farmerkama na snimku kojim je čestitala rođendan suprugu Novaku
Jelena Đoković u beloj majici i farmerkama na snimku kojim je čestitala rođendan suprugu Novakufoto: Instagram / jelenadjokovicndf

Ova dva komada, i odvojeno vrlo praktična i uklopiva, zajedno postižu moćan efekat i odišu nonšalancijom, ali pokazuju da ipak znate šta radite.

 

Pre dva dana ona je odabrala ovakav stajling i za posetu radionici programa "Podrška, ne perfekcija" Fondacije "Novak Đoković", čija je direktorka, a tada je svoje izdanje upotpunila belim patikama i laganim krem kardiganom.

 

Jelena Đoković u udovnoj casual kombinaciji za svaki dan
Jelena Đoković u udovnoj casual kombinaciji za svaki danfoto: novakfoundation, Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Modni počeci Biljane Tipsarević

 

makonda-tracker