ljubav za ceo život

Sve je počelo – kad je Bekam izabrao baš njih: Hari Kejn ima jednu od najlepših ljubavnih priča među fudbalerima

0

Ne samo što je, kao i slavni Dejvid Bekam, postao internacionalna fudbalska zvezda nego se Hari Kejn oženio koja je na njegovoj čuvenoj fotografiji s Beksom iz 2005. godine.

foto: Famous/Avalon / Avalon / Profimedia
foto: Famous/Avalon / Avalon / Profimedia

Hari Kejn, napadač reprezentacije Engleske i minhenskog Bajerna, doživeo je sada već davne 2005. godine jednu od najvećih radosti koje su mogle da se dese ljubiteljima fudbala tih dana.

 

Upoznao je Dejvida Bekama.


Kejn, koji je pohađao jednu londonsku školu, imao je tada samo 11 godina, a živa legenda evropskog fudbala i, u to vreme, igrač Real Madrida, bio je u poseti ovoj ustanovi.


Hari, tada samo dečak sa snovima da će jednog dana postići delić slave Dejvida Bekama, zamolio ga je za zajedničku fotografiju, a ona je danas jedna od najznačajnijih u njegovom životu. I to nema nikakve veze s Bekamom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPORTbible (@sportbible)


S Kejnom je tada poziralo mnogo dece, a Bekam je odlučio da zagrli baš njega i njegovu školsku drugaricu Kejt Gudland, koja je nekoliko godina kasnije postala njegova devojka, a danas je Kejnova supruga, majka četvoro njegove dece i njegova najvernija životna saputnica.

Ljubav iz detinjstva


Upoznali su se u osnovoj školi Larkswood Primary u istočnom delu Londona, a potom zajedno pohađali i Chingford Foundation School, gde ih je 2005. posetio Dejvid Bekam. Jedno drugom su prva, jedina i najveća ljubav u životu, što Hari Kejn smatra veoma značajnim.


Da sam sada slobodan i da upoznajem ljude, ne bih mogao da znam jesu li sa mnom iz pravih razloga. Da li je to novac? Ne možeš da znaš. Srećan sam što imam ljubav iz detinjstva – istakao je Kejn u jednom intervjuu 2017. godine.


Hari i Kejt bili su nerazdvojni od tinejdžerskih dana, a jedno drugom su rekli "da" u junu 2019. godine, a odlučili su da prirede romantično i vrlo intimno venčanje, pa do danas nisu podelili gde su se tačno venčali. Ipak, objavili su na Instagramu nekoliko fotografija koje svedoče o njihovoj velikoj sreći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katekanex


Udala sam se za svoju srodnu dušu i to je bio jedan od najboljih dana u mom životu! Hvala ti što si ostvario moje snove, savršen si – poručila je Kejt suprugu.


Par je u tom trenutku već imao dvogodišnju ćerke Ajvi i Vivijen, a potom su dobili sinove Luisa i Henrija, koji je došao na svet nedavno, 2023. godine.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Kane (@harrykane)


Njihovu veliku i srećnu porodicu čine i dva neodoljiva labradora – Brejdi i Vilson, koji im dane čine još zabavnijim.


Čime se bavi žena Harija Kejna?


Dok je Kejn gradio fudbalsku karijeru, Kejt je studirala sportske nauke, a potom radila kao lična trenerica. U slobodno vreme je delila savete na Instagramu, gde je danas prati nešto manje od 300.000 ljudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katekanex


Uvek je htela da se bavi sopstvenim stvarima. Upisala je univerzitet i vredno radila – ponosan je Kejn na svoju suprugu.

Gudlandova je, takođe, započela uspešnu saradnju s brendom nakita Loquet London kako bi dizajnirala kolekciju čija će sredstva od prodaje biti donirana dobrotvornoj organizaciji njenog supruga Harry Kane Foundation.


Iznenadni prelazak u Nemačku


Nakon što su ceo život proveli u Britaniji, Kejn je dobio primamljivu ponudu da pređe u Bajern Minhen, a cela porodica pošla je za njim put Nemačke, spremna za veliku promenu kako bi ga podržala u cilju da podigne pehar nekog velikog, važno takmičenja.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katekanex


Danas Kejnovi žive u vili od 30 miliona funti u Minhenu, koja je smeštena u kraju koji se popularno zove "Bavarski Beverli hils". Njihovi mališani tamo pohađaju školu, često i rado idu na skijanje, a Hari i Kejt kažu da se za njih zapravo suštinski ništa nije promenilo.


Polako, ali sigurno stičemo utisak da smo kod kuće. Ljudi nas pitaju koje su najveće razlike, ali mnogo naše rutine je zapravo identično – istakao je fudbaler u jednom intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Kane (@harrykane)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novi skandal na EURO 2024.

 

makonda-tracker