ljubav za ceo život

"Nešto najlepše što mi se desilo": Zbog ove lepotice se Aleksandar Mitrović PROMENIO IZ KORENA, a njihova priča je divna

0

Srpski fudbaler godinama je u skladnom braku s Kristinom, s kojom ima troje dece, a on ne krije da je zbog porodice promenio mnogo toga u svom životu

Aleksandar Mitrović u dresu fudbalske reprezentacije Srbije
Aleksandar Mitrović u dresu fudbalske reprezentacije Srbijefoto: EPA-EFE/Fredrik Varfjell

Evropsko prvenstvo u fudbalu u punom je jeku, a kako naša reprezentacija vratila na ovo takmičenje posle skoro dve i po decenije, EURO 2024. prati se s velikim interesovanjem i nadama.


Najviše se očekuje od Aleksandra Mitrovića, napača koji je dao najviše golova u istoriji reprezentacije Srbije, a uvek nasmejani i harizmatični sportista ima pravu armiju obožavalaca širom Evrope i, odnedavno, Bliskog istoka, gde nastupa za Al Hilal.


Devojke, međutim, ne mogu mnogo da se nadaju jer je Mitrovićevo srce odavno osvojeno – on je od 2021. godine u braku s lepom Kristinom, ali je njihova priča počela mnogo ranije.

Lepa Kristina Janjić, danas Mitrović, ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića, koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju i druge fudbalske klubove, i jedan od najpopularnijih srpskih fudbalera zavoleli su se odavno, a par je u martu 2016. dobio prvo dete.

 

Aleksandar i Kristina Mitrović su ponosni roditelji troje dece
Aleksandar i Kristina Mitrović su ponosni roditelji troje decefoto: mitrovic__kristina, Instagram

Bio je to sin Luka, kom se već naredne godine pridružila mlađa sestra Nađa, a zatim su srećni mama i tata 2021. priredili romantično venčanje kojim su krunisali svoju ljubav.

 


Kako su mediji javili u oktobru 2022, Mitrovićima se tada pridružilo i treće dete, devojčica po imenu Anastasija, a ova srećna porodica danas živi skladno i srećno u Saudijskoj Arabiji.

 

Aleksandar i Kristina Mitrović su ponosni roditelji troje dece
Aleksandar i Kristina Mitrović su ponosni roditelji troje decefoto: mitrovic__kristina, Instagram

Mitrović je jednom prilikom objasnio da mu je najbolja životna odluka bila da mlad zasnuje porodicu sa svojom Kristinom.


Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite sa treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram – ispričao je popularni Mitar u jednom intervjuu dok je još nastupao za engleski Fulam.

Sve mi se brzo izdešavalo. Ali najbolja stvar koja mi se desila je što sam dobio dete. To me je najviše promenilo. Iz korena. Odjednom više nisam bio najbitniji ja, već žena, deca, porodica. Zato svaki slobodan trenutak želim da provedem sa njima – istakao je fudbaler koji je ranije umeo da bude prgav na terenu, ali je posle rođenja deteta daleko mirniji i strpljiviji.

1 / 7 Foto: mitrovic__kristina, Instagram

Kristina je, inače, starija od fudbalera dve godine, a mnogi je smatraju jednom od najlepših žena domaćih fudbalera. Ona se ne eksponira preterano u javnosti, ali u svakoj prilici izgleda fenomenalno i nasmejano.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Rajković pred trening Srbije

 

makonda-tracker