ponovo zajedno

18 godina varao ju je s više od 80 ŽENA! Supruga Vilijama Levija OPET sve oprostila, pa se pohvalila romantičnim gestom

0

Kubansko-američki glumac kog domaća publika zna iz meksičkih sapunica i njegova supruga ponovo su se pomirili, a ona se ubrzo pohvalila njegovim znakom pažnje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Vilijam Levi (41) bio je među zvanicama nedavno održane dodele nagrada Latin Billboard 2021, a crvenim tepihom je, na iznenađenje mnogih prošetao sa suprugom Elizabet Gutijerez.


Par dugo nije viđen zajedno, a dugo se spekulisalo da se razvode zbog njegovih neverstava, što su sad demantovali pojavivši se zagrljeni. Štaviše, Elizabet je podelila Instagram story na kom se hvali Vilijamovim romantičnim gestom: dok hodaju, on joj nosi kišobran.

 

Amerikanac kubanskog porekla Vilijam Levi privukao je pažnju žena čim je zakoračio na javnu scenu, najpre kao model, a potom i kao glumac. Ni miljenik dama širom planete nije, međutim, bio imun na šarm nekih od njih, iako je od 2003. godine u braku s Elizabet Gutijerez.

 

Tokom proteklih godina otkrivene su njegove brojne kolege, uglavnom s koleginicama, a samo neke od njih su Himena Navareta, s kojom je sarađivao na snimanju telenovele "Oluja u srcu" i Žaklin Brakamontes, zbog koje je planirao da ostavi suprugu. Obe su javno pričale o njihovim vezama s Levijem, a glumac je sve demantovao. Pojavile su se i optužbe da je u hotelsku sobu namamio maloletnicu, ali su one povučene. Najnoviji u nizu skandala je onaj s Barbarom Lopez.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Jedva je čekao da je odvede u krevet. U pauzama joj je govorio što sve želi da joj radi, a ona je pala na njegov šarm i, kao mnoge druge, nije mogla da mu odoli. Za njega je to bio samo seks, ali platio je to gubitkom majke svoje dece — rekao ej prošle godine za medije neimenovani izvor.


Kako ovaj izvor tvrdi, Vilijam Levi je prevario suprugu s više od 80 žena!


Prošle godine, nakon što se pojavila priča da je glumac u vezi s Lopezovom, pisalo se da je njegova supruga konačno odlučila da ga ostavi i da nema spasa njihovom braku.

 

Ipak, čini se da je par, koji zajedno ima dvoje dece, Kristofera i Kejli, pronašao način da prebrodi probleme.

 

 

makonda-tracker