nakon mnogo godina

Proslavila se ulogom Ljovisne i Ružne Beti: Kako danas izgleda glumica koja je mnogima ukrala srce devedesetih?

0

Latinoameričke sapunice bile su pravi hit širom sveta, a jedna od njih bila je i čuvena "Ljovisna"

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Prelepa glumica koja je tumačila glavni lik u pomenutoj seriji, Skarlet Ortiz, pokupila je simpatije velikog broja publike. Čitave porodice su u terminu ove serije sedele pred malim ekranima isčekujući svaku novu epizodu.

 

Hevis Skarlet Ortiz Pačeko, poznatija samo kao Skarlet Ortiz, rođena je u Karkasu 1974. godine. Bavila se glumom i manekenstvom, a bila je i mis Venecuele 1992. godine.

 

 

Skarlet je prihvatila ponudu da učestvuje u jednoj dečijoj emisiji, koja je bila okidač za razvoj njene karijere. 1996. godine je dobila glavnu ulogu u sapunici “Ljovisna”, kada odlučuje da ozbiljnije zaplovi u glumačke vode.

 

Ogromnu popularnost širom sveta, pa i u Srbiji stekla je 1997. godine, kada se prikazivala serija Ljovisna, a posle toga su se ređale uloge u telenovelama.

 

 

Osim u "Ljovisni" imali smo prilike da je gledamo i u seriji “Ružna Beti”, koja joj je donela još veću popularnost. Od tog trenutka, postaje jedna od najtraženijih glumica na latinoameričkom tržištu. 

 

Nakon što je zasnovala porodicu ponovo se vraća glumi, ali ovog puta snima u rodnoj zemlji, Venecueli.


Skarlet sa mužem, glumcem Julom Burkleom živi u Majamiju, sa kojim ima ćerku Barbaru. Iako ima 48 godina lepa glumica i dalje izgleda odlično i sprema je na nove profesionalne izazove i uloge. 

 

 

.

makonda-tracker