damski

Romantično, upečatljivo & bez štikli: Jelena Đoković zna kako se obući za LETNJE VENČANJE

0

Za svečan dan u prirodi supruga Novaka Đokovića odabrala je lagano modno izdanje koje ostavlja utisak, a uz to je veoma praktično na visokim temperaturama

Jelena Đoković uvek ima stajling koji može poslužiti kao modna inspiracija
Jelena Đoković uvek ima stajling koji može poslužiti kao modna inspiracijafoto: Instagram / jelenadjokovicndf

Jelena i Novak Đoković spadaju u omiljene parove naše javne scene, a oni spadaju i u slavne koji ne eksponiraju svoj privatni život u velikoj meri, pa tek ponekad dele detalje iz svoje svakodnevice.


Dok se najbolji teniser u istoriji oporavlja nakon operacije, zbog povrede koju je zadobio tokom Rolan Garosa, Đokovići koriste njegovo slobodno vreme da uživaju zajedno, a sada su otkrili su da bili na jednom romantičnom venčanju.


Jelena je na Instagramu podelila nekoliko fotografija, a iako nije otkrila čijoj su svadbi prisustvovali, podelila je da su se odlično proveli.


Magičan vikend na venčanju s porodicom – napisala je ona.

 

Supruga Novaka Đokovića pozirala je tom prilikom u šik izdanju za slavlje u prirodi, a pokazala je da je ponela belu midi-haljinu sa crnim, tankim horizontalnim prugama.

U pitanju je model koji potpisuje modni brend Sandro, lagana i tanka pletena haljinica bez rukava, sa proširenim porubom, V-izrezom, džepovima na preklop i jednostavnim kopčanjem. Cena ove haljine iznosi 295 evra, a izrađena je 50% od recikliranih materijala.

 


Jelena je kombinovala ovu udobnu elegantniju kreaciju s papučama modne kuće Hermès, modelom Oran, koji je veoma popularan već nekoliko sezona i proizvodi se u više boja. Njen izbor bio je braon model, a ove ravne i jednostavne papuče s gornjim delom u obliku slova H napravljene su od teleće kože i koštaju 760 dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RESALE (@iconic__vintage)


Direktorka Fondacije "Novak Đoković" sve je upotpunila naočarima za sunce predimenzioniranih stakala i blago mačkastog oblika u braon nijansama.

 

Novak i Jelena Đoković blistaju u svakoj prilici
Novak i Jelena Đoković blistaju u svakoj prilicifoto: jelenadjokovicndf/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelena Đoković vozi bicikl

 

makonda-tracker