zaljubljeni do ušiju

"Blesavi, šašavi, neumorni tatice..." Morate da vidite kako je Jelena Đoković čestitala rođendan Novaku

0

Supruga najboljeg tenisera planete uputila mu je simpatičnu, toplu rođendansku čestitku

Novak i Jelena Đoković nerazdvojni su od tinejdžerskih dana
Novak i Jelena Đoković nerazdvojni su od tinejdžerskih danafoto: jelenadjokovicndf/Instagram

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković danas proslavlja 37. rođendan.


On nije otkrio na koji način će obeležiti ovaj važan datum, a verovatno najlepšu čestitku ove godine dobio je, kao i uvek, od svoje supruge Jelene Đoković.


Ona je na društvenoj mreži Instagram podelila kratak snimak na kom Novak i ona zaljubljeno ćaskaju u jednom kafiću, uz pesmu Selin Dion Je nous veux i simpatičnu poruku.

Srećan rođendan, ljubavi – počela je Jelena. – Srećan rođendan, blesavi, šašavi, neumorni tatice sa srcem velikim kao univerzum. Nije što si naš, ali stvarno si najbolji. Volimo te!


Njenoj toploj poruci pridružio se veliki broj njenih pratilaca, među kojima su i poznate ličnosti: Snežana Dakić, Nina Janković, Sloboda Mićalović...


Podsetimo, Jelena i Novak Đoković poznaju se još od tinejdžerskih dana, a vezu su započeli nakon tri godine druženja. Prvi put se Jelena, tada Ristić, pojavila u javnosti kao Novakova devojka davne 2006. godine u Amersfortu, a od tada je ona gotovo na svakom turniru u njegovom boksu.

1 / 10 Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

U međuvremenu su se venčali na Svetom Stefanu, u Crnoj Gori u julu 2014. godine, a potom su dobili sina Stefana i ćerku Taru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novak brusi formu za Rolan Garos


 

makonda-tracker