i nonšalantno i elegantno

Nije skupo, a večno je trendi! Jelena Đoković je u svim prilikama u Parizu nosila JEDINO što zapravo morate imati

2

U svim modnim izdanjima koje je prikazala proteklih nedelju i po dana u Francuskoj, supruga Novaka Đokovića držala se modne klasike i jednostavnosti, postigavši vrlo otmen izgled

Jelena Đoković uvek šarmira sve prisutne na Novakovim mečevima, i stilom i širokim osmehom
Jelena Đoković uvek šarmira sve prisutne na Novakovim mečevima, i stilom i širokim osmehomfoto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković morao je zbog povrede da se povuče s Rolan Garosa, nakon neverovatnog preokreta i plasmana u četvrtfinale turnira, a uz njega je – kao i obično u srećnim i manje veselim trenucima – njegova porodica.


Supruga slavnog sportiste Jelena Đoković proteklih dana bila je njegova najvatrenija navijačica na tribinama, a ona je ponovo oduševila i svojim modnim izborima.


Ovog puta direktorka Fondacije "Novak Đoković" držala se jednostavnosti, a sva njena pariska izdanja imala su nešto zajedničko!

Naime, Jelena je nosila ultimativni modni klasik – svedenu košulju uz telo.

 

Stil Jelene Đoković u Parizu


U prvoj nedelji turnira, supruga Novaka Đokovića kombinovala je klasičnu belu košulju, nezaobilazan komad koji ostaje trendi u svim sezonama, sa elegantnim sakoom, dok je ogrnula sivim džemperom prebačenim oko vrata.

 

Jelena Đoković na Rolan Garosu
Jelena Đoković na Rolan Garosufoto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Potom su Đokovići pratili meč RK Pariz Sen Žermen, kada je Jelena ponela plavo-belu košulju s vertikalnim prugama, u spoju s braon kožnom jaknom šireg kroja.

 

Jelena i Novak Đoković na rukometnom meču u Parizu
Jelena i Novak Đoković na rukometnom meču u Parizufoto: Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

Košulja je bila Jelenin izbor i prilikom navijanja za Novaka osmog dana Rolan Garosa, a tada je odabrala model od džinsa, koji se odlično uklpio uz farmerke od tamnog teksasa, a u jednom trenutku je svom stajlingu dodala maslinasti trenč mantil.

 

Jelena Đoković u teksas košulji i pantalonama, s trenč mantilom, na Rolan Garosu
Jelena Đoković u teksas košulji i pantalonama, s trenč mantilom, na Rolan Garosufoto: Zabulon Laurent/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

S košuljom je nemoguće pogrešiti


Elegantne košulje na kopčanje, svedenog dizajna, uz telo i uz eventualno dezen ili materijal kao statement deo ovog komada, obavezna je u svakom garderoberu – bez obzira na vaš uobičajen stil!


U pitanju je jedan od najsvestranijih odevnih predmeta, jer se zaista može nositi na mnogo načina, u bezbroj kombinacija i u različitim prilikama.

1 / 5 Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Uz najobičniju belu košulju, teksas komadi su uvek poželjni u prolećnim danima, dok su i prugaste varijante među vanvremenskim modelima jer postižu maksimalan efekat bez mnogo truda.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako se Nole spremao za Rolan Garos

 

makonda-tracker