odrekao se svoje vere

Zbog nje je PROMENIO VERU, posvađao se sa MAJKOM I SESTROM: Ljubavna priča holivudskog zavodnika i poznate Srpkinje

0

Godinama je živeo u ubeđenju da se nikada neće oženiti, a onda je naišla ona i potpuno promenila njegov život 

LJUBAVNA PRIČA KRISTIJANA BEJLA I SANDRE BLAŽIĆ
LJUBAVNA PRIČA KRISTIJANA BEJLA I SANDRE BLAŽIĆfoto: EPA / MIKE NELSON

Čuveni holivudski glumac Kristijan Bejl izgradio je u Holivudu karijeru kakvu sanjaju mnogi glumci. Iako veoma popularan Kris nije voleo svetlost reflektora i trudio se da kada god je to moguće izbegne medije. 

 

Ipak, često je dolazio u centar pažnje javnosti zbog svoje pomalo preke naravi, ali i braka u koji je 2000. godine ušao sa lepoticom srpskog porekla Sandrom Sibi Blažić.

 

Njih dvoje su uslikani nedavno zajedno dok su opušteno šetali tokom dana ulicama Njujorka. Njih dvoje su u potpuno opuštenim izdanjima hodali držeći se za ruke, a mnoge je to navelo da se prisete njihove ljubavne priče i načina na koji je ona dospela u javnost. 

Kako su se upoznali Kristijan Bejl i Sandra Blažić?

 

Blažić i Bejl su se navodno upoznali kada je ona radila kao lični asistent Bejlovoj prijateljici i koleginici iz "Malih žena", Vinoni Rajder. Brzo su se zaljubili jedno u drugo, na kraju su pobegli u Las Vegasu u januaru 2000.

 

To znači da su zajedno već 24 godine, što je cela večnost u Holivudu. Od samog počeka Bejl je zbog okolnosti u svojoj porodici i okolini često razmišljao o braku kao instituciji.

 

- U mojoj porodici su svi bili razvedeni tako da nisam imao baš zdrave ideje o braku. Onda sam upoznao Sibi i odjednom mi se to učinilo fantastičnom idejom - rekao je on za strane medije u julu 2012. 

KRISTIJAN I SANDRA SU U ZAJEDNICI 24 GODINE
KRISTIJAN I SANDRA SU U ZAJEDNICI 24 GODINE foto: JC Olivera / Shutterstock Editorial / Profimedia

Blažić je bivša manekenka (našla se u knjizi pokojnog šminkera Kevina Aucoina Face Forvard), glumica, šminkerka, asistentkinja i žena kaskaderka, kako je jednom prilikom rekao Bejl.

 

- Moja žena je bila kaskader, jurila me je kroz grad u Betmenu. Vozila je jedan od policijskih automobila. Može da radi razne vratolomije, a to me užasava. Moja žena me užasava, možete li to da zamislite? - kroz smeh je rekao glumac. 

 

Da li Sandra i Bejl imaju decu? 


Nakon što su pobegli u Las Vegasu u januaru 2000. godine, glumac Betmena i bivša manekenka su dobili dvoje dece: Emeline Bale, rođenu 2005. i Džozefa Bejla, rođenog 2014. godine.

 

KRISTIJAN I SIBI IMAJU DVOJE DECE, SINA I ĆERKU
KRISTIJAN I SIBI IMAJU DVOJE DECE, SINA I ĆERKU foto: Profimedia

Tokom godina, Bejl se povremeno otvarao medijima o svojoj ženi i porodici.

 

- Sve se vrti oko mojih devojaka, moje žene i ćerki. Stalno nosim njihovu sliku sa sobom - rekao je 2009. godine.

 

Godine 2019, kada je Emeline imala 13 godina, a Džozef 4 godine, Bejl ih je nazvao "banana i burito" u slatkom pozdravnom govoru na Zlatnom globusu.

 

- Hvala mojoj prelepoj supruzi koja je rekla manje je više - rekao je Bejl dok je primao nagradu za najboljeg glumca za ulogu Dika Čejnija u filmu "Vice", pa je nastavio:

- Hvala ti za našu prelepu decu, Bananu i Burrito. Dali su mi ljubav i dušu za koju nikada nisam mislio da je moguća.

 

Ko je Sandra Blažić?

 

Sibi je rođena u Čikagu 1970. godine, ali su njeni roditelji Srbi koji su emigrirali u "obećanu zemlju" nekoliko godina pre toga. Ona je diplomirala menadžemnt, a bavila se i manekenstvom, pa je na kraju završila kao lična asistentkinja Vinone Rajder preko koje je i upoznala čuvenog glumca. U pitanju je britanski glumac Kristijan Bejl.

 

Sandra Blažić je nekada bila pomoćnica Vajone Rajder. Rođena je u Čikagu, pre nego što se oprobala na filmskom platnu Sandra je bila model, šminkerka i kaskaderka.

 

ZA SANDRU I KRISTIJANA LJUBAV JE SVE U ŽIVOTU
ZA SANDRU I KRISTIJANA LJUBAV JE SVE U ŽIVOTU foto: Profimedia


Holivudski zavodnik nije imao dobar odnos sa majkom, a kada je odlučio da se oženi Sandrom i promeni veru njihov loš odnos se još produbio, ali se odrazio i na njegov odnos sa sestrom. 

 

Zavrzlame sa majkom i sestrama su donele nevolje u Kristijanov i Sandrin život - 2008. godine imao je ogroman okršaj sa njima. Govorkalo se da je razlog za svađu to što su "olajavale" Sibi, a potom mu tražile i ogromnu količinu novca. Svađa se završila nasilno - Kristijan je urlajući fizički izgurao majku i sestru iz hotelske sobe, a one su ga prijavile policiji zbog porodičnog nasilja.

LJUBAVNA PRIČA SRPKINJE I HOLUVUDSKOG ZAVODNIKA JE NESTVARNA
LJUBAVNA PRIČA SRPKINJE I HOLUVUDSKOG ZAVODNIKA JE NESTVARNA foto: Profimedia

Tada je Bejl proveo nekoliko sati u pritvoru, a nakon toga sa porodicom je prekinuo sve kontakte.  Kristijan je utehu pronašao ne samo u Sandrinom zagrljaju, već i u okrilju njene porodice za koju je izuzetno vezan. U holivudskim krugovima šuška se da je upravo uz njene roditelje shvatio koliko je važna porodična bliskost. Danas insistira da njegova deca uče i srpski jezik, a svakog praznika zajedno odlaze u crkvu svetog Ilije u Los Anđelesu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Holivudski glumac priča o tome šta voli u Srbiji

 

 

 

makonda-tracker