ŽENE IPO

Najviše žene Holivuda: Iako na malim ekranima možda ne deluje tako, ove lepotice imaju ozbiljnu visinu

0

Pored toga što privlače pažnju svojom lepotom i talentom, ove glumice ne ostaju neprimećene i zbog visine

Sigurni Viver je jedna od najviših holivudskih glumica
Sigurni Viver je jedna od najviših holivudskih glumicafoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Možda na prvi pogled ne deluju tako, pogotovo u filmovima gde se za izrazito visoke glumice biraju jednako visoki partneri, ili se scena i kadrovi snimanja nameste tako da razliku u visini gledalac uopšte i ne primeti.

 

Iako smo navikli da manekenke imaju visinu iznad proseka, postoji i lista holivudskih glumica koje imaju zavidne centimetre, iako su retke bile zadirkivane zbog toga ili im je teško da pronađu odgovarajuću veličinu odeće, ove lepotice svakako privuku pažnju na svakom crvenom tepihu.

 

Uma Turman

 

Lepa holivudska glumica Uma Turman najviše je poznata po filmovima 'Pulp Fiction' i 'Kill Bill', a štikle na crvenom tepihu često izbegava upravo zbog svoje natprosečne visine, posebno po holivudskim standardima, od 181 centimetar.

 

Glumica Uma Turman visoka je 181 centimetar
Glumica Uma Turman visoka je 181 centimetarfoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

 

Gvendolin Kristi

 

Britanska glumica proslavila se ulogom hrabre i snažne Ser Brijene od Tart u 'Igri prestola', a glumila je i u 'Ratovima zvezda'.

 

Gvendolin Kristi je visoka 190 centimetara
Gvendolin Kristi je visoka 190 centimetarafoto: EPA/ETIENNE LAURENT

Ono što mnogi ne znaju jeste da je Gvendolin sa svojih neverovatnih 190 centimetara jedna od najviših ženskih poznatih ličnosti uopšte, a u jednom intervjuu za strane medije je otkrila da su joj se drugi često rugali zbog visine dok je bila mlađa.

 

Alison Dženi

 

Još jedna poznata glumica koja može da se pohvali natprosečnom visinom je 63-godišnja oskarovka Alison Dženi. Sa visinom od 183 centimetra, viša je od većine ostalih holivudskih kolega.

 

Alison Dženi ima 183 centimetara
Alison Dženi ima 183 centimetarafoto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

 

Sigurni Viver

 

Talentovana holivudska glumica i zvezda 'Avatara' je još jedna natprosečna glumica. S obzirom na njenu visinu od 182 centimetra, ne čudi što Sigurni uloge jakih akcionih heroina zaista savršeno pristaju.

 

Sigurni Viver je visoka 182 centimetara
Sigurni Viver je visoka 182 centimetarafoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

 

Elizabet Debicki

 

Australijska glumica Elizabet Debicki proslavila se ulogom u filmu 'Veliki Getsbi', a tumačila je i princezu Dajanu u seriji 'Kruna'. Sa 190 centimetara, ona je jedna od najviših poznatih ličnosti.

 

Elizabet Debicki ima neverovatnih 190 centimatara
Elizabet Debicki ima neverovatnih 190 centimatarafoto: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

 

Ajrlend Boldvin

 

Ćerka poznatog glumca Aleka Boldvina, glumila je u filmu 'Grudge Match' 2013. sa Robertom De Nirom i Silvesterom Staloneom, a takođe je igrala Medlin u filmu 'Mračni neprijatelj' iz 2020. Ova lepotica je visoka 185 centimetara.

 

Ajrlend Boldvin je visoka 185 centimetara
Ajrlend Boldvin je visoka 185 centimetarafoto: Profimedia

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video

 

makonda-tracker