ko bi rekao?

Zbog DUPLO STARIJEG i oženjenog glumca raskinula s dečkom: Bili Ajliš podelila detalj iz života za koji nismo znali

0

Pevačica nije otkrila o kom dečku se radi, ali su fanovi sigurni da znaju ko je u pitanju. Ipak, otkrila je koji glumac joj je bio motivacija da raskine.

Popularna pevačica Bili Ajliš govori o svom snu
Popularna pevačica Bili Ajliš govori o svom snufoto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia Similar

Popularna pevačica Bili Ajliš (22) u razgovoru s komičarkom i voditeljkom Ameljom Dimoldenberg uoči dodele Oscara otkrila je šta je dovelo do raskida jedne njene veze.

 

Iako ona inače ne priča o privatnom životu, sada je priznala da je jedna njena veza okončana zbog glumca Kristijana Bejla (50), odnosno zbog njenog sna o holivudskom lepotanu.

 

Kako navodi, upravo ju je to motivisalo da prekine vezu sa svojim tadašnjim dečkom.

- Moram biti iskrena. Pre nekoliko godina sanjala sam Kristijana Bejla u malom kafiću na suncu i to me nateralo da shvatim da moram da raskinem sa svojim dečkom. Probudila sam se i osvestila - ispričala je Bili, a njen brat Fineas, koji je gostovao s njom u emisiji, prasnuo je u smeh.

 

Billie i njen brat Finneas nominovani su za Oscara ove godine za pesmu iz filma Barbie
Billie i njen brat Finneas nominovani su za Oscara ove godine za pesmu iz filma Barbiefoto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Iako nije otkrila o kojem dečku se radi, mnogi nagađaju da je reč o frontmenu benda The Neighbourhood Džesiju Raterfodu, kako navodi 24. sata.hr.

 

Par je raskinuo u maju 2023. godine, a pre njega pevačica je bila u vezi s glumcem Metjuom Tajlerom Vorsom.

Inače, Bili i njen brat Fineas nominovani su za Oskara ove godine za pesmu What Was I Made For? koja je napisana za film "Barbi".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO:

Sociolog otkriva razloge ogromne popularnosti ovog filma

 

 

makonda-tracker