pomirenje na pomolu?

NEPRIJATAN SUSRET Dženifer Lopez i Bena Afleka: Bračni par uhvaćen u čudnoj situaciji usred glasina o razvodu

0

Poslednjih nedelja svet je zaintrigirala priča o navodnom razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka, nakon samo 2 godine braka. Znatiželjni paparaci prate ih u stopu, a sada su uhvaćeni zajedno i susret poznatog para delovao je u najmanju ruku neprijatno. 

Da li se Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode?
Da li se Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode?foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

U nedelju 2. juna, glumica i pevačica Dženifer Lopez uslikana je u Los Anđelesu sa svojim suprugom, glumcem i režiserom Benom Aflekom.

 

Par o kom mediji ovih dana ne prestaju da bruje, odvojeno je stigao na košarkašku utakmicu glumčevog sina Samjuela (12), kog je prethodno dobio u braku sa glumicom Dženifer Garner.

 

Mada se već neko vreme priča o navodnim bračnim problemima poznatog holivudskog para, Lopezova je došla da pruži podršku sinu svog izabranika, a čini se da su sportski uspesi dečaka pali u drugi plan nakon neobičnog pozdrava koji su njegov otac i Dženifer razmenili ispred sportskog centra.

Ben i Džen, kako ih mnogi zovu, uslikani su kako razmenjuju čudan "vazdušni poljubac" pred utakmicu malog Samuela, a mnogi su ovaj pozdrav ocenili hladnim i neprijatnim. Kao šlag na tortu, glumac i režiser je nakon poljupca potapšao svoju suprugu po leđima, pre nego što su zajedno nastavili put košarkaškog terena. Vrlo čudno kad se setite koliko su umeli da budu strastveni u javnosti, zar ne?

 

Po završetku igre, zajedno su otišli do jednog restorana brze hrane, praznih pogleda i nezainteresovanih izraza lica. Sve ovo dešava se u jeku spekulacija o njihovom navodnom razvodu, a mnogi tvrde da se radi o fabrikovanoj priči koja služi za odvraćanje pažnje od Dženiferinih aktuelnih poslovnih neuspeha.

1 / 5 Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, Lopezova je nedavno otkazala predstojeću turneju, pod izgovorom da želi više vremena da posveti porodici i prijateljima. Karte za pomenutu turneju nisu se dobro prodavale, a kritike za njen najnoviji film "Atlas"  nisu najsjajnije. Mnogi veruju da pričama o razvodu glumica i pevačica samo trenutno obmanjuje javnost i skreće pažnju sa realnih problema koje ima. 

Ljubavna priča slavnog glumca i multitalentovane dive počela je još 2002. godine, kada su se upoznali na setu filma "Gigli". U to vreme, Lopezova bila je u svom tada već drugom braku, sa korografom i plesačem Krisom Džadom, od koga se ubrzo razvela i obelodanila vezu sa Aflekom.

 

Već u novembru 2002. godine, Dženifer Lopez podelila je vest o veridbi sa Benom.

 

– Razgovarali smo o ovome toliko puta, razgovarali smo o tome kako njega ljudi na neki način vide sa... jednom vrstom osobe, a mene sa potpuno drugačijom vrstom osobe, i kada vide nas dvoje zajedno svi se pitaju, 'Kako se to dogodilo?' – rekla je Dženifer tada u jednom intervjuu.

 

Lopezova i Aflek zavoleli su se davne 2002. godine
Lopezova i Aflek zavoleli su se davne 2002. godinefoto: Profimedia

Par je otkazao planirano venčanje dva dana pre zakazanog slavlja, ubrzo su i raskinuli, a od tog sloma Lopezova se navodno nikada nije oporavila. Oboje su ubrzo uplovili u brakove i dobili decu sa drugim ljudima, a jedno drugome zauvek su ostali neprežaljena ljubav. 

 

Dali su novu šansu svojoj ljubavi, a da li će je ovoga puta sačuvati?
Dali su novu šansu svojoj ljubavi, a da li će je ovoga puta sačuvati?foto: Profimedia

Novu šansu svojoj vezi dali su 2021. godine, nakon što je pevačica raskinula veridbu sa nakedašnjom bejzbol zvezdom, Aleksom Rodrigezom, a Aflek se razveo od supruge Dženifer Garner. Venčali su se u tajnosti na ceremoniji u Las Vegasu 2022. godine, da bi nakon toga napravili veliku proslavu za porodicu i prijatelje.

 

Da li će nakon svega brak Dženifer Lopez i Bena Afleka opstati i da li su spekulacije o razvodu ipak samo varka, ostaje da saznamo. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Lični trener Dženifer Lopez otkriva tajne njenih zanosnih oblina

 

 

 

makonda-tracker