razlaz nije opcija

Zašto Džej Lo ni u snu ne razmišlja da se razvede od Bena Afleka? Svi misle da je LJUBAV, a nju muči nešto sasvim drugo

1

Sve se čviše vesti da je Aflek spreman da se razvede od američke pevačice posle dvogodišnjeg braka

foto:  EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Dženifer Lopez se trenutno suočava sa značajnim izazovima kako u profesionalnom tako i u privatnom životu. Kruže glasine o mogućem razvodu od njenog supruga Bena Afleka, što dodatno povećava njene probleme.

 

Profesionalno, Lopezova se nosi sa neuspesima u svojim projektima, što dodatno povećava stres kojem je izložena zbog navodnih problema u braku

 

Uprkos ovim glasinama, izgleda da je Dženifer odlučna da održi svoj brak sa Aflekom. Prema The Nujork Postu, ona insistira da Aflek ostane uz nju, ne samo iz ljubavi, već i da bi zaštito njen javni imidž.

Ona navodno smatra da je ideja o još jednom razvodu sramotna i veruje da bi to negativno uticalo na njenu karijeru i percepciju javnosti.

 

Nedavno je ona bila u Meksiku da promoviše svoj najnoviji film, "Atlas", koji je premijerno prikazan na Netflik-u. Tokom konferencije za novinare pojavila se tema njenog braka sa Aflekom, poznatim po režiranju priznatih filmova kao što su "Argo" i "Air", što je dovelo do jedne veoma neprijatne scene.

 

Istorija odnosa Lopezove i Afleka, koje se često nazivaju "Benifer", datira iz ranih 2000-ih. Par je prvi put dospeo na naslovne strane 2003. godine kada su otkazali venčanje samo nekoliko dana pre ceremonije. Dženifer se kasnije udala za Marka Entonija, dok se Aflek oženio Dženifer Garner, sa kojom ima troje dece.

DŽEJ LO SE SUOČAVA SA MNOGO PROBLEMA
DŽEJ LO SE SUOČAVA SA MNOGO PROBLEMAfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zašto je brak tako brzo došao u krizu?


Nakon što su iznenadili javnost skoro 2 decenije od kada su raskinuli, Lopezova i Aflek su obnovili svoju romansu i na kraju se venčali na dve raskošne ceremonije.

 

Lopez je podelila fotografije sa proslave na svojim društvenim mrežama, signalizirajući novo poglavlje za nju i Bena. Međutim, uprkos spoljašnjem pokazivanju jedinstva, pojavili su se izveštaji o raznim sporazumima koje je par sklopio kako bi očuvao svoju vezu netaknutom, uključujući odredbe o njihovom intimnom životu.

 

Spekulacije o njihovoj vezi dodatno su podstaknute kada je Lopezova sama prisustvovao MET Gali 2024. Njeno solo pojavljivanje izazvalo je pitanja među fanovima i medijima, što je ponovo izazvalo interesovanje za njihov brak. 

BEN I DŽEJ LO SU U KRIZI I PITANJE JE DA LI ĆE OSTATI ZAJEDNO
BEN I DŽEJ LO SU U KRIZI I PITANJE JE DA LI ĆE OSTATI ZAJEDNOfoto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Usred ovih ličnih preokreta, Dženiferina karijera se takođe suočava sa problemima. Ugovor o rezidenciji od 90 miliona dolara visokog profila sa MGM Grandom u Las Vegasu navodno posustaje zbog slabe prodaje karata sa njene nedavne turneje koja podržava njen album „This Is Me...“.

 

Sedam koncerata je otkazano zbog male potražnje, što je navelo rukovodioce da preispitaju ugovor sa pevačicom. Lopez je navodno spremna da ponovo pregovara o uslovima, smanjujući i broj emisija i njen honorar po nastupu kako bi ugovor bio privlačniji.

 

Dok se Lopez snalazi u ovim izazovima, ona ostaje istaknuta figura u industriji zabave. Čini se da je ona odlučna da upravlja svojim ličnim životom, a obožavaoci je i dalje podržavaju, nadajući se da će prevazići ove prepreke i nastaviti da napreduje i profesionalno i lično.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Da li Vanja Mijatović više liči na Šakiru ili Džej Lo?

 

makonda-tracker