ljubav za ceo život

Kako su se upoznali i zavoleli Marija Kilibarda i Bane Vučelić? Par čeka prvo dete, a sve je počelo – neočekivano

0

Jedna od najlepših Srpkinja uskoro će postati mama, a dete čeka sa čovekom koji je ljubav njenog života i bio je uz nju najtežim i najlepšim trenucima

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić čekaju prvo dete
Marija Kilibarda i Branislav Vučelić čekaju prvo detefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Domaći mediji javili su danas da je voditeljka Marija Kilibarda u drugom stanju i da će njen dugogodišnji partner Branislav Vučelić i ona uskoro postati roditelji jedne devojčice.


Jedna od najlepših Srpkinja i omiljenih TV lica nikada nije eksponirala svoj privatni život, pa tako još uvek nije podelila ove vesti niti je komentarisala pisanje medija, ali nije krila da je veoma zadovoljna otkako je u ljubavi s Vučelićem.


Šarmantna voditeljka i sin političara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović uživaju zajedno već četiri godine, a jedno prilikom je otkriveno kako su se upoznali. Sve je, naime, počelo neočekivano – na samom početku pandemije virusa korona.

Marija i Bane sreli su se početkom marta na rođendanu zajedničkog prijatelja u restoranu. On je odmah bacio oko na nju. Rekao je: "Baš je lepa uživo. Izgleda skroz prirodno, to mi se sviđa!" Nije gubio vreme, odmah joj je prišao da se upoznaju. Posle nekoliko minuta, bilo je jasno da će da se smuvaju. Ona se sve vreme kikotala, očigledno ju je veoma šarmirao – rekao je tada izvor blizak Vulečiću za Informer.

 

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić u vezi su od 2020. godine
Marija Kilibarda i Branislav Vučelić u vezi su od 2020. godinefoto: Printscreen/Instagram/kilimara

U više navrata se pisalo da je par zakazao venčanje, a oni nisu komenatrisali tvrdnje tabloida i provodili su zajedno svaki slobodan trenutak, uživali na putovanjima i u svojoj ljubavi. Izabranik je Mariji bio velika podrška u trenucima koji nisu bili laki jer je, kako je istakla, patila što nije ispunila očekivanja okoline.


Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama – rekla je Marija jednom prilikom za Story.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)


– Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza – ispričala je ona nakon obeležavanja prve godišnjice ljubavi s Banetom.


Kako je tada istakla, prvi put joj se dogodilo da joj partner bude i najbolji prijatelj.

Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva – kazala je Kilibarda.

 

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić čekaju prvo dete
Marija Kilibarda i Branislav Vučelić čekaju prvo detefoto: Instagram

Mariju obožava i Banetova okolina, a glumica Ljiljana Dragutinović – Vučelićeva majka i Marijina svekrva, ima samo reči hvale o voditeljki.


Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno – zadovoljna je glumica snahom.
 

Glumica Ljiljana Dragutinović je svekrva Marije Kilibarde
Glumica Ljiljana Dragutinović je svekrva Marije Kilibardefoto: ATAImages

BONUS VIDEO

Marija Kilibarda sa verenikom uživa u zimskoj idili

 

makonda-tracker