i slika i prilika

Jasno je na koga je nasledila HARIZMU I ŠARM: Marija Kilibarda podelila fotografiju MAJKE uz poruku koja je ČISTA LJUBAV

0

Majka je za mnoge najvažnija osoba u životu, a koliko je Mariji njena značajna govori i poruka koju je ostavila uz njenu fotografiju 

Marija Kilibarda je slika i prilika svoje majke Žanete
Marija Kilibarda je slika i prilika svoje majke Žanetefoto: Printscreen/Instagram/kilimara

Poznata voditeljka Marija Kilibarda ne voli mnogo o svom privatnom životu da govori u javnosti. Ona je jedna od onih devojaka koje vode veoma uzbudljiv i bogat društveni život, ali kad sa kamere ugase i prijatelji raziđu ostaju oni koji su nam najdraži, roditelji i emotivni partner.

 

I kod Marije u životu je tako. Svoje roditelje izuzetno ceni i voli, pa se ne libi da s vremena na vreme podeli njihove fotografije na društvenim mrežama i još jednom i javno pokaže koliko joj znače.

 

 

Do sada smo više puta imali prilike da vidimo kako izgleda njena porodica, samo je emotivnog partnera Baneta Vučelića dugo čuvala od očiju javnosti. Ipak, i njega smo pre izvesnog vremena upoznali.

 

Marija je više puta govorila koliko je ponosna na svoje roditelje. Prema mišljenju jednog dela javnosti Marija liči na oca, ali nova fotografija njene majke govori suprotno.

 

Ona je podelila njenu fotografiju na kojoj se vidi da Marija i te kako liči na majku Žanetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Uz fotografiju ona je napisala i veoma emotivne reči kojima opisuje najvažniju ženu u njenom životu.

 

- Mamita. Baka uzor. Majka uzor. Žena uzor. Uzor! 

 

Ovim rečima Marija je raznežila mnoge, a prelepi komentari su se samo nizali ispod fotografije. 

 

Bonus video:

 

Majka Aleksandre Prijović u suzama 

 

 

makonda-tracker