trenuci sreće

Kako su Anastasija i Nemanja Gudelj dočekali Novu godinu? U 2024. ušli su baš onako kako su proveli i prošlu

0

Poznati par uživa u Španiji, gde su svili svoj dom, a u Sevilji su ispratili staru godinu, koja im je donela mnogo životnih promena i srećnih, ali i bolnih trenutaka.

Nemanja i Anastasija Gudelj venčali su se tokom leta 2023. godine
Nemanja i Anastasija Gudelj venčali su se tokom leta 2023. godinefoto: @raznatovicanastasija, Instagram

Popularna pevačica Anastasija Gudelj i njen suprug i poznati fudbaler Nemanja Gudelj ostavili su iza sebe turbulentnu godinu, koja im je donela i mnogo radosti i mnogo tuge.


Oni su u 2024. godinu zakoračili onako kako su proveli celu prošlu – zajedno, budući da je Anastasija pratila Nemanju na putovanjima njegovog kluba, a prošle godine su započeli i zajednički život.


Kako je ona pokazala sinić na Instagramu, oni su doček proveli na prelepom mestu – na jednom od krovova Sevilje, gde su se skrasili jer Gudelj nastupa za tamošnji fudbalski klub.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/anastasijaraznatovic

Anastasija je objavila snimak pogleda na prepune i užurbane ulice, slavljeničkog raspoloženja i fudbalera i nje doterane i spremne za ulazak u narednu godinu.


Pre nekoliko dana, Anastasija je podelila intimne trenutke sa suprugom iz 2023.

1 / 6 Foto: Anastasija Ražnatović Instagram

Hvala 2023. na lekcijama, bolu, smehu, tužnim i srećnim momentima. Sve je baš ovako trebalo da bude... U susret 2024. idemo puni nade, ljubavi i radosti! Pa neka bude kako je Bog rekao! – poručila je pevačica.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anastasiju muž Gudelj iznenadio u Dubaiju

 

makonda-tracker