talentovana

Znate li ko je sestra Nemanje Gudelja? Smeši joj se BLISTAVA BUDUĆNOST, sarađivala je sa živom legendom svetskog sporta

0

Kako je sestra našeg proslavljenog fudbalera priznala još dok je bila devojčica, veliki san joj je da jednog dana zaigra u dresu reprezentacije Srbije iako je odrasla u Holandiji

Dragiša, Vanja i Nemanja Gudelj
Dragiša, Vanja i Nemanja Gudeljfoto: vanjagudelj27/Instagram

Nemanja Gudelj, igrač FK Sevilja i srpske fudbalske reprezentacije, privlači pažnju kako svojim nastupima na terenu tako i privatnim životom.


Popularni fudbaler nedavno je zaprosio pevačicu Anastasiju Ražnatović, a pre nekoliko nedelja mediji su pisali i o njegovom presađivanju kose u Turskoj.


Ipak, Gudelj se trudi da ne eksponira previše svoju privatnost, koja uvek interesuje njegove fanove, a oni su verovatno upućeni da sportista ima veliku porodicu za koju je izuzetno vezan.

 

Nemanja Gudelj je, inače, sin nekadašnjeg fudbalera Nebojše Gudelja, koji je imao veliku međunarodnu karijeru. On se u jednom trenutku s porodicom skrasio u holandskoj Bredi, gde su Gudeljevi proveli detinjstvo i dobar deo života. Dok je Nemanja rođen u Beogradu, njegov mlađi brat Dragiša rođen je u Bredi, gde je odrastala i njihova sestra Vanja.


Sva deca u porodici nasledila su sportski gen, pa su se Nemanja i Dragiša odlučili za fudbal, dok je Vanjin izbor – tenis.

 


Ona je potekla iz teniske akademije legendarne Kim Klajsters, čuvene belgijske teniserke, koja je mnogo značila Vanji na početku bavljenja tenisom.


Kim mi daje brojne savete, kao i drugim igračicama i igračima u Akademiji. Rekla mi je da ako jednog dana budem u samom vrhu, potrebno je da ostanem normalna, ista, da ne dozvolim da uspesi negativno utiču na mene. Podržala me je, objasnila mi je da mi ide veoma dobro, i poručila da ako imam neko pitanje, uvek smem da joj priđem i da porazgovaram – ispričala je Vanja u jednom intervjuu za Novosti kada je imala samo 12 godina.


Tada je istakla da joj je želja da jednog dana predstavlja Srbiju.

 


Srbija je moja zemlja – rekla je tada mala Vanja. – Ne volim da igram za Holandiju, nemam ništa sa tom zemljom. Braća mi igraju fudbal za Srbiju, i ja bih volela jednog dana isto tako da se pojavim u našem dresu. To mi je veliki san.


Malo je poznato da su svi članovi porodice Gudelj sportisti, jer je i njihova majka Olivera uspešno igrala košarku.


Vanja je tada ispričala da govori pet jezika: holandski, engleski, francuski, srpski i "malo španskog", koji je sigurno usavršila otkako njena braća igraju i žive u Španiji.


Ona danas ima 20 godina, a na društvenim mrežama često deli fotografije iz porodičnog života i s teniskog terena, a juče se pohvalila da je učestvovala na još jednom turniru i stigla do finala.

 


Nažalost, nisam pobedila... Ipak, nadam se da ću uskoro videti napredak zbog sveg mog napornog rada – napisala je Vanja i priznala da je gladna pobeda.

 

 

BONUS VIDEO Kako je Nemanja Gudelj zaprosio Anastasiju?

 

makonda-tracker