Umesto venčanja — kraj

Svi pogledi bili su PRIKOVANI ZA NJIH: Anastasija se srela s bivšim dečkom prvi put posle raskida (FOTO)

2

Pevačica je nedavno potvrdila da se, posle petogodišnje ljubavi, rastala od biznismena Đorđa Kuljića, a mediji sada pišu da su oni bili među zvanicama na jednoj rođendanskoj proslavi

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović Anastasija nedavno se rastala od biznismena Đorđa Kuljića, s kojim je prošle godine započela zajednički život u luksuznom dupleksu na Dorćolu.


Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, na dva sprata, koja trenutno sređuju kako bi se uselili krajem aprila. Stanovi su prostrani, poseduju nekoliko kupatila, spavaćih soba, ogromne i prostrane dnevne boravke iz kojih se izlazi na terasu koja je sva u staklu — rekao je prošle godine izvor blizak paru i dodao da će "verovatno od ta dva stana napraviti dupleks".

 

Ipak, nedugo potom par se rastao, a Anastasija se iselila iz pomenute nekretnine. Kako su mediji pisali, par je često bio rastavljen zbog poslovnih obavez, pa je udaljenost učinila svoje.

 

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić


Budući da su Anastasija i Đorđe godinama bili zajedno, par ima mnogo zajedničkih prijatelja, pa nije iznenađenje što su oboje juče bili među gostima tenisera Filipa Krajinovića, koji je u jednom beogradskom hotelu slavio rođendan u velikom stilu. Kako piše Story, nekadašnji par se pozdravio na Krajinovićevom slavlju, ali nisu sedeli zajedno.


Sudeći po snimcima i fotografijama na Anastasijinom profilu, pevačica se odlično provela i prisustvo bivšeg dečka nije joj pokvarilo veče.

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

Razlog raskida jeste razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike. Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba — Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli —  saopštio je nedavno izvor blizak paru.

 

Podsetimo, pevačica i Kuljić bili su zajedno od dočeka Nove godine 2017, a sve vreme su se trudili da zadrže svoju privatnost od očiju javnosti, pa su se retko pojavljivali zajedno i pričali o svom odnosu.

 

 

makonda-tracker