(foto)

Gotovo ni nalik ovom momku od danas! Sećate li se kako je Nemanja Gudelj izgledao pre 10 godina?

0

Nemanja Gudelj bavi se fudbalom dugi niz godina, a malo ko ga se seća iz perioda njegovih dvadesetih.

Nemanja Gudelj danas je u braku s Anastasijom, popularnom pevačicom iz porodice Ražnatović
Nemanja Gudelj danas je u braku s Anastasijom, popularnom pevačicom iz porodice Ražnatovićfoto: Instagram / anastasijaražnatović

Naš poznati fudbaler Nemanja Gudelj trenutno nastupa za Sevilju, gde je svio luksuzni dom sa suprugom Anastasijom, koja je, maltene, od malih nogu među najpopularnijim devojkama u Srbiji. Ovaj par živi mirno i srećno, uz mnogo ljubavi i romantike, za koju je obično zaslužan Nemanja, a, otkako su postali par, njihov zajednički život je pod lupom javnosti.

 

Ipak, i sam Nemanja je odavno javna ličnost, a zbog svojih uspeha u svetu sporta, u svojim vitrinama ima neke od najvećih evropskih klupskih trofeja.

 

Nemanin otac Nebojša Gudelj takođe je bio fudbaler, a, kada je dobio sportski angažman u Holandiji, čitava se tamo preselila, te je Nemanja tako i započeo svoje prve korake u svetu fudbala.

 

 

On je rođen 1991. godine, a dok nam je sada dobro poznat njegov imidž, od kose, preko brade, do velikog broja tetovaža, malo ko bi ga prepoznao na početku njegove karijere.

 

Zapravo, Nemanjine fotografije iz 2014. godine pokazuju kako je izgledao pre 10 godina, kada je imao 23 godine, a očito je koliko se promenio!

 

1 / 5 Foto: Petrášek Radek / ČTK / Profimedia

 

 

U kakvim je Nemanja odnosima s Anastasijonom porodicom?

 

Nedavno, Veljko Ražnatović je otkrio da jako voli svog zeta, pa je progovorio o tome kako se oseća po pitanju Anastasijinog napuštanja porodične kuće i preseljenja u Španiju.

 

Jako sam zadovoljan njenim izborom, muž joj je legenda i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama — rekao je Veljko za Blic.

 

Nemanja i Anastasija u Dubaiju
Nemanja i Anastasija u Dubaijufoto: Instagram/raznatovicanastasija

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Anastasiju muž Gudelj iznenadio u Dubaiju

 

makonda-tracker