to je sve ubrzalo

"Bilo ju je SRAMOTA, misli o svojoj reputaciji": Skandal slavnog glumca je bio okidač za kraj divne priče duge 22 godine

0

Nakon 22 godine ljubavi, glumački par saopštio je da se razilazi, a upućeni kažu da, iako je njihov brak dugo nestabilan, jedna stvar je ubrzala objavljivanje saopštenja o razvodu

Saša Baron Koen i Ajla Fišer na NBA utakmici 2004. godine
Saša Baron Koen i Ajla Fišer na NBA utakmici 2004. godinefoto: VINCE BUCCI / Getty images / Profimedia

Glumci Ajla Fišer (48) i Saša Baron Koen (52) juče su se saopštili da se razvode posle 14 godina braka, odnosno više od dve decenije ljubavi.


Austalijska filmska zvezda i britanski glumac podelili su na Instagramu u isto vreme istu svoju fotografiju u teniskoj opremi, a svoj brak su uporedili s "teniskim mečom koji se završio".


Nakon dugog teniskog meča, koji je trajao preko dvadeset godina, spuštamo svoje rekete – poručio je par na sebi svojstven način i zamolio za poštovanje privatnosti njihove porodice, koju čini troje dece: Oliv (16), Elula (13) i Montgomeri (8).

 

Saša Baron Koen i Ajla Fišer se razvode
Saša Baron Koen i Ajla Fišer se razvodefoto: @islafisher/Instagram

Kako sada tvrde upućeni, Ajla Fišer i Saša Baron Koen razišli su se još prošle godine, ali nisu planirali da to objave – saopštenje o razvodu ubrzao je njegov najnoviji skandal.

Naime, australijska glumica Rebel Vilson je u svojoj autobiografiji Rebel Rising iznela niz optužbi na račun glumca čuvenog po ulogama u filmovima "Borat", "Bruno", "Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit", "Ali Dži u Parlamentu", a njegova uskoro bivša supruga je "počela da oseća stid" nakon toga.

 

Saša Baron Koen i Ajla Fišer venčali su se 2010. godine
Saša Baron Koen i Ajla Fišer venčali su se 2010. godinefoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Rebelina knjiga je pokrenula Ajlinu odluku da objavi ovo svetu – kaže za The Sun izvor. – Ona ima sopstvenu karijeru i reputaciju o kojima mora da misli. Oni koji su joj bliski kažu da je počelo da je bude sramota zbog optužbi koje su objavljene u Rebelinoj knjizi. Osećala je da prava stvar da sve obavesti o svojoj odluci.


Međutim, Saša Baron Koen to navodno nije želeo.


On se pravio kao da je sve kao i inače pre ove objave – kaže anonimni izvor.


Navodno je par već neko vreme imao probleme u braku i pokušavali su da sačuvaju porodicu na okupu.

 

Saša Baron Koen i Ajla Fišer zajedno imaju troje dece
Saša Baron Koen i Ajla Fišer zajedno imaju troje decefoto: EPA-EFE/Rick Rycroft / POOL

Njihov brak je nestabilan već godinama – kaže za Daily Mail izvor blizak porodici. – Razlaz je počeo kad su se preselili u Australiju da bi ona bila bliže svojoj porodici. Ali to je udaljilo Sašu od svih koje poznaje. On se zbog nje žrtvovao i bio je spreman da se žrtvuje mnogo zarad njihovog braka.

 

Duboko je pogođen razvodom jer je ona godinama bila njegov život.


Par se upoznao na žurki u Australiji 2002, a verili su se dve godine kasnije.

 

Ajla Fišer je svoju ljubav s Britancem upoređivala s dobitkom na lutriji, a prešla je u judaizam da bi se udala za njega. Organizovali su romantično venčanje u Parizu 2010. godine i živeli u Velikoj Britaniji sve do decembra 2020, kada su prešli u Sidnej.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Danijela Dimitrovska: Razvod je smrt bez umiranja

 

makonda-tracker